[]

Bu alet bu fiyata kaçırılmamalı mı gerçekten?

mevzubahis alet şu: www.vatanbilgisayar.com

android ile walkman bir arada, her şeyi çok iyi çok güzel diyorlar, tek dezavantajı piliymiş, minimal kullanımda bile 1 günü zor buluyormuş. pil süresini sallamıyorum, walkman+android olayı gözlerimi kör etti galiba alacağım bunu. ama fiyatı nasıldır, daha ucuza bulunabilir mi yakın zamanda?

şu anda sadece vatan mı satıyor anlamadım, hiçbir yerde yok.

 
Bütçenizi biraz daha artırabiliyorsanız www.hizlial.com
Bunu almanızı tavsiye ederim.

  • kalotalar  (11.03.12 11:31:25) 
Telefon tavsiyesi isteniyor siz ikinci el dandik ipod öneriyorsunuz, çok mantıklı. Bende de fotoğraf makinesi var mesela 2MP tavsiye ederim.

Her neyse bayağı, güzel yüksek performanslı bir telefon. Tek eksisi ekran çözünürlüğü ama o fiyata çok da şikayet edilecek bir şey değil. Ha bütçe varsa ben de Xperia Neo V tavsiye ederim ama bütçe en fazla bu kadarsa daha iyi bir seçenek pek yok.
  • tahsin sutcuoglu  (11.03.12 11:40:42 ~ 11:41:19) 
650 lira civarına iphone 3gs bakabilirsin,gayet temiz guzel iphonelar var bu aralar. apple alırsan hem ios hemde ipod almıs olcaksın bi dusun derim :)


  • GibsonRules  (11.03.12 11:48:27 ~ 11:48:42) 
walkman olayına çok takma tüm telefonlarda iyi kötü mp3 oynatıcı var beğenmezsen de kendin milyon tane alternatif içinden yükleyebilirsin.

ama pili az gidiyosa ve müzik dinlemek önemliyse ayrıca ufak başka bir mp3 çalar alıp elindeki eski telefonu falan kullanabilirsin.

smartphonelardan hangisni alırsan al şarjı 1-2 gün gidecektir.
  • koyukalem  (11.03.12 12:05:04) 
1 ay daha bekleyebilirsen, htc'nin beats teknolojili ucuz telefonları satışa çıkıcak. ( walkman'a baktın diye dedim ben)


  • utkucbkc  (11.03.12 12:41:11) 
eski telefonumla kullanabileceğim en fazla 120 tl civarında mp3 çalar var mı bildiğiniz?

niyeyse bu telefonu almaktan vazgeçtim yıorumları okuyunca:)
  • zunuduko relkirbet  (11.03.12 14:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.