MerhabaYeni kurulmuş bir şirketiz, hali hazırdaki muhasebecimizle iletişim problemi yaşadığımızdan yeni bir muhasebeci arıyoruz. Beklentimiz esasında basit Şirketi yeni kurduğumuzdan ne nasıl yapılır, neyin son tarihi nedir bilen ve bize bildiren.Mevzuatla ilgili mevzuları bilen ve bize avantajımıza
Merhaba
Yeni kurulmuş bir şirketiz, hali hazırdaki muhasebecimizle iletişim problemi yaşadığımızdan yeni bir muhasebeci arıyoruz.
Beklentimiz esasında basit
Şirketi yeni kurduğumuzdan ne nasıl yapılır, neyin son tarihi nedir bilen ve bize bildiren.
Mevzuatla ilgili mevzuları bilen ve bize avantajımıza olan uygulamaları tavsiye eden (ssk teşviki varmış diyince yok öyle bir şey demeyen, yada bilmemne teşviki var/bilmende vergi indirimi var siz de yararlanabilirsiniz diye önerebilen)
mevzuatta şöyle bir şey var öyle yapalım diyince yok öyle şey demeyen bilen yada bilmiyorsa bile inadım inat itiraz etmek yerine bir araştırayım diyebilen.
yaptığı işlemleri kafasına göre yapmayan bilgi veren önemli birşeyi yapmadan önce en azından haber veren.
Kısacası önce biraz işini zorlaştıracağımız (çünkü ne nedir öğrenmek istiyoruz) sonrasında işini kolaylaştıracağımız (IT şirketiyiz herşeyi hazırlanmış ve sadece kontrol edeceği halde otomatize etmek elimizde) mümkünse IT şirketleriyle iş yapmış/yapan (hele bir de startup mevzusuyla tanışıklığı arge/yazılım şirketi tanışıklığı tadından yenmez) bir muhasebeci bulmak mümkün müdür ?
İstanbuldayız avrupa yakası 4.levent beşiktaş şişli civarında böyle bir muhasebeci/mali müşavir tanıdığınız varsa bildirirseniz seviniriz.
İletişim
[email protected]yada
mustafa
0 532 771 8305