[]

Superonline Fiber Adil Kullanım

Selamlar. Superonline'a adil kullanım kotasını bilerek kaydoldum kaldı ki, nette sörf ve birkaç ufak iş dışında kullanmıyorum.Torrent'e falan kesinlikle herhangi bir şey upload etmişliğim yoktur. 4 gün oldu abone olalı. Bugün AKK mesajı geldi, upload kotasını aşmış olduğuma dair. Hemen detaylara göz attım durum korkunç. Ekte resmini ekledim, benim 2 saat nette durduğum sürece 3 gb upload etme ihtimalim nedir? Dizi video izlemek upload mıdır? Tekrar belirteyim, rapid torrent vs sitelere herhangi br şey upload etmedim.




 
wireless kullanıyorsanız biri internetinizi izinsiz kullanmıştır.


  • avkatbey  (09.03.12 12:18:38) 
eşe dosta dosya göndermiş olabilir misin? ya da youtube'a upload vs.


  • sutlu nescafe  (09.03.12 12:19:51) 
@avkatbey 'in dediği olabilir. ona baktırıcam.

@sutlu nescafe upload huyum alışkanlığım yoktur:) youtube'a falan hayatta aklıma gelmez. dosya gönderdim ama 3-5 powerpoint sunusu. gmail üzerinden o da, ne kdar büyük gönderebilirim ki?
  • aussteiger  (09.03.12 12:22:14) 
superonline'yi ara durumu anlat, yardımcı olurlar.


  • bilan  (09.03.12 12:26:16) 
o zaman biri bilgisayara girip dosyaları senden habersiz çekiyor. wireless'a biri girse upload yerine download yapar gibime geliyor. netlimiter gibi bişey kurup nereye ya da hangi programın upload yaptığını tesbit et.


  • sutlu nescafe  (09.03.12 12:26:16) 
superonline'a durumu anlattım cevap tahmin ettiğim gibi, o zaman sizi 5 lira farkla 100 gb'a çıkaralım. İyi tamam da amcamım ben o 100 gb'ı da 5 günde bitirim bu hızla:D baksana resimdeki upload miktarlarına (superonline'a anlatıyorum bu lafları yanlış anlamayın)

@sutlu nescafe video izlemek, dizi izlemek vs. download'a girer değil mi? ama facebook'a resim yüklemek upload'dır kaldı ki, 3 tane resmim var zaten. sülale albümü falan yüklemiş olmak lazım.
  • aussteiger  (09.03.12 12:30:25) 
dizi, film izlemek dediğin gibi download'a girer. sülale albümünü yüklesen bile bu kadar olamaz.

superonline'ın hatası var bence.
  • sutlu nescafe  (09.03.12 12:37:14) 
superonline'nin hatasını nasıl ispatlayacağım ki? adamlara böyle bir şey olmaz bana upload edilen webadreslerini ve ip verin diorum vermiyorlar. e nasıl olacak?


  • aussteiger  (09.03.12 12:51:05) 
superonline in hatası olduğunu kanıtlayamazsınız. Tabi böyle bir ihtimal var. Anlamanın en iyi yolu tcp/udp trafiğini lokalinizdede ölçen bir yazılım kurmaktır. Belkide bilgisayarınızda trojan v.s var. Yada farkli biri kullanıyor?


  • ned flanders  (09.03.12 15:44:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.