[]

star wars fanları,bir akıl verin be ya (:

selamlar,sizce 30una merdiven dayamış evli bir erkeğe doğum günü hediyesi olarak ışın kılıcı alınır mı?kendisi abim olmakta ve evde bir adet ışın kılıcı zaten bulunmaktadır.eskiden star wars u çok severdi ama şimdi gidip bi ışın kılıcına 60 tl verdikten sonra sever mi sevmez mi bilemiycem.minyatür oyuncaklar ve darth vader maskesi falan da var alabileceğim.hadi jedilar,bi yardım ediverin :(




 
ışın kılıcı zaten varsa onu almana gerek yok minyatür oyuncak yada maske candır. yada yenge de seviyorsa slave leia kostümü de olur :)


  • zenc  (09.03.12 08:10:55) 
ahahahah slave leia'ya çok güldüm.

bence koleksiyon karakterler iyidir. Ama adamda alışkanlık yaparsa sana küfredebilir bütün param ona gidio yeaa diye.

darth vader maskeleri var, ses değiştirmeye de yarıyor aynı zamanda.

soracıma usbler var star wars tamalı.

iphone kullanıyorsa süper kılıflar kapaklar var.

evet.
  • mahnita  (09.03.12 08:19:58) 
bu sıralar filmden dolayı aşırı güzel figürler var oyuncak mağazalarında bi tane r2 bi tane darth vader patlat, bide kenner kutulu droid patlat aynı paraya delicesine bir hediye oldu.

ayrıca star wars fanı adama 60 liralık plastik saber almayın bide tabi :)
  • hedep  (09.03.12 08:33:37) 
en güzeli star wars temalı lego, hatta birazcık pahalı ve eski ama millenium falcon bulursan süper olur.


  • thefin  (09.03.12 08:46:05) 
hahah daha ilk cümlede koptum yaa:) ama alınır neden alınmasın hele benim gibi içindeki çocuğu öldürmemişse peluş ayı bile alınır :) bak maskede iyi fikir sevdim. minyatür oyuncak mesela araba ilgisini çekıyorsa şöyle klasik güzel bir arabada alabilrsin.


  • muhafazakar_rockci  (09.03.12 09:04:58) 
alınır bence. D&R daki ışın kılılarına bakın derim. gerçek boyutta oldukça güzel ve keyifliler (hediye gelmişti bana da ordan biliyorum)
ayrıca bir de buna bakın. hem normalde de kullanabileceği bir şey. türkiyede de bir ara satılıyordu ama neredeydi bulamadım.
www.thinkgeek.com
  • 65 derece  (09.03.12 09:33:49) 
30una dayanmış starwars fanına 60tl'lik lightsaber alırsan ben küfür ederim biraz paraya kıy
www.dreamersfigure.com
bunlardan birine bak. eğer arabası varsa
www.dreamersfigure.com
bunlarda birini de düşünebilirsin
eğer çok paran varsa
www.dreamersfigure.com
buda olabilir, sahsen bana bunu alanla evlenir ayaklarını yıkarım her saat.
  • exodia  (09.03.12 09:45:24) 
legoya git legoya. acayip şeyler var.


  • byzgms  (09.03.12 10:21:15) 
star wars fanı ark.ların da baskısıyla ve sınırlı bütçemden dolayı ışın kılıcını almış bulunmaktayım,herkese güzel önerileri için çok teşekkürler :) param olduğunda camdan yapılan ışın kılıcını alacağım hediye olarak,bugün d&r da denerken dibimiz düştü ark.la :( tekrardan teşekkürler tüm jedilara :)


  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (09.03.12 20:17:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.