Giriş
(16)

dişi kişinin mesajlara geç cevap vermesi

yazar oldum mu ben simdi
selam gençler. elimizde bir adet dişi kişisi var. bu hanım kızımızla bilmemne üniversite öğrencileri cart curt programının falan filanca tanışma partisinde tanıştık. tabi disko ortamı,bol miktarda beleş içkiyle birleşti ve ben nasıl olduğunu anlamadan bu hanım kızımızla dans eder buldum kendimi. son
selam gençler. elimizde bir adet dişi kişisi var. bu hanım kızımızla bilmemne üniversite öğrencileri cart curt programının falan filanca tanışma partisinde tanıştık. tabi disko ortamı,bol miktarda beleş içkiyle birleşti ve ben nasıl olduğunu anlamadan bu hanım kızımızla dans eder buldum kendimi. sonra kız nereye ben oraya. gayet güzeldi hatta beraber karaoke bile yaptık.haftaya bir plan yaptık, numaralarımızı aldık neyse sonra kızımız odasına çıkmak istedi ben de odasına kadar bıraktım. ama sonra pişman oldum ve mesaj çekip uyumadıysa asağıya inip oturmayı teklif ettim. cevap vermedi 12 saat boyunca. ertesi gün gördüğüm halde cevap vermedi. 1-2 saat sonra otelden ayrılınca cevap verdi ve diskodayken haftaya buluşma teklifini kabul etti ve o gün baya bir mesajlaştık. geç cevap vermedi o gün.neyse aradım 2-3 gün çekti ben mesaj çektim hanım kızımıza. 3 saat sonra cevap verdi. ben de 1 saat sonra cevap verdim. kendisiyse istikrarlı bir şekilde 2 saat sonra cevap verdi. ve ben hala vermedim.

şimdi bu hanım kızımız

a) taktik mi yapıyor ?
b) siktir git mi diyor ?
c) %1 ihtimal telefonuna bakmadı mı ?

ne dersiniz. doğru cevabı verene sürpriz ödüller var.
0
yazar oldum mu ben simdi
(08.03.12)
aklı sıra taktik yapıyor, en tahammül edilemez kız prototipi... kenarda dursun can sıkıntımı alır diyosan, uğraş derim, yoksa salla gitsin...
0
ruhibirbanyo
(08.03.12)
ben olsam daha mesaj atmazdim, bu ne amk.
0
osuruklu
(08.03.12)
ya git geller yaşıyor ya da kendi aklınca taktik yapıyor

edit: bence de sktir et, uğraşılmaz
0
i was there
(08.03.12)
telefonuna bakmaması ihtimal dışı.

gönlü olsaydı geri dönerdi diyorum.
0
marido
(08.03.12)
iş cıkmaz. hic ugrasma derim.
0
all girls dream
(08.03.12)
a olabilir
0
gaborit
(08.03.12)
çok yüz vermişin astarını istiyor.

fakat kadınların toplumdaki konumunu hesap edersen ? bir de bu kızın aile kızı yada üzerinde bir çevre baskısı olabileceğini düşünürsen belki rol yapmıyor da olabilir.

frene bas biraz yavaş git bakalım ne olacak, çok üstüne varma belki seni yedeğe almış da olabilir ki bas tekmeyi, öncelikle sabırlı ve hoşgörülü git fren yap bak bakalım tavrı ne yönde gelişiyor.
0
zirveler
(08.03.12)
Aklı sıra taktik yapıyor.sen mesajlarına hiç cevap verme seni ararsa konuşursun.tabi erkek olarak ne kadar sabrebilirsin cevap vermeden onu bilemem.
0
Bysb
(09.03.12)
arkadaşlar hepiniz sağolun cevaplarınız için.

nerdeyse hepiniz a-b arasında kalmışsınız.

açıkcası ben de öyle düşünüyorum ve kızı dediğiniz gibi aramayacağım.

bu durumda buluşmayı da iptal mi etmeliyim ?
0
🌸yazar oldum mu ben simdi
(09.03.12)
yok canım git görüş maksadını da anlarsın lakin üstüne çok varma mesafe bırak.derim.
0
zirveler
(09.03.12)
etme. dönerse ibnedir hem :D
0
tizi reftar olanin payine dagmen dolasir
(09.03.12)
aklını alacak hareketi yaptın yaptın, yoksa rutinle bir yere varamazsın.
0
krasotkin
(09.03.12)
@krasotkin mesela panpa ? ne olabilir sence ?
0
🌸yazar oldum mu ben simdi
(09.03.12)
taktik yapma ihtimali yüksek.

not: uğraşılmaz ama.
0
dead and broken
(09.03.12)
olm odasına bıaktığın zaman yapışacaktın dudaklarına.
0
meriadoc
(09.03.12)
ne bilim işte fark yaratacak hareket. işkembeden sallamiyim şimdi olayın detaylarına vakıf olmadan etmeden =)
0
krasotkin
(10.03.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.