Giriş
(6)

Dreamweaver sorusu

orta sahanin beyni
Kendi halinde bir internet sitem vardı , ha onu ekleyeyim ha şunu çıkarayım derken nasıl becerdiysem görünümü bozuldu. Ben de hazır fırsat yeni bir site yapayım dedim ve http://www.bildirgec.org/yazi/hazir-web-sitesi-sablonlari şuradan hazır bir site bulup üzerine ekleme vs yaptım.Server'da bulunan
Kendi halinde bir internet sitem vardı , ha onu ekleyeyim ha şunu çıkarayım derken nasıl becerdiysem görünümü bozuldu. Ben de hazır fırsat yeni bir site yapayım dedim ve
www.bildirgec.org şuradan hazır bir site bulup üzerine ekleme vs yaptım.

Server'da bulunan httpdocs klasörüne sayfaları yükledim fakat sayfa sadece beyaz üerine siyah yazılar olarak çıkıyor, dümdüz ,yan, linkini verdiğim sitedeki hazır templateden eser , sekmeler vs hiçbirşey yok. Nerede hata yapıyorum ?

Teşekkürler.
0
orta sahanin beyni
(08.03.12)
Stil CSS'lerini tanımıyordur site. Bu amaçla CSS klasörünü/dosyasını ve index.html içindeki dosya yollarını bir kontrol edin.
0
Rochefort
(08.03.12)
Gayet acemi olduğum için sorayım. indirdiğim templateden çıkan style dosyasını olduğu gibi httpdocs'a mı atayım yoksa içinden çıkan style.css dosyasını mı biryere atayım ?
0
🌸orta sahanin beyni
(08.03.12)
en temizi sayfanın adresini paylaş kontrol edelim.
0
bir kac yazar once
(08.03.12)
ilk mesaja hiçbir değişiklik yapmadığım sayfayı servera atıp görüntüsünü koydum olması gereken ve olan.

Sayfanın linkini vermek pek istemiyorum bana gıcık olan biri gelip saldırır ben de yığarım yere vs vs
0
🌸orta sahanin beyni
(08.03.12)
hacı şu anda css'ler kırık gibi gözüküyor. özel mesaj at bakalım istersen ? veya en azından pastebin'e indexin kodlarını yapıştır görelim ne var ne yok anlayalım.
0
bir kac yazar once
(09.03.12)
Hallettim çok teşekkürler.
0
🌸orta sahanin beyni
(09.03.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.