[]

İstanbul - Eskisehir

metro otobus firmasıyla gidelım dıyorum. sizin önereceğiniz başka bir yol yada firma varmıdır?

Edit: artık haydarpaşa iptal malumunuz. Trenle gidemezmiyiz bi şekilde.


 
metro hariç diğerleri.


  • hizari  (08.03.12 14:33:14) 
benim ilk tercihim: cumhuriyet ekspresi (yemekli vagonu da süper:)
ikincisi ulusoy.
bir de yerel otobüs firması: ismail ayaz, seviyoruz:)
  • su olsam ates olsam  (08.03.12 14:36:21) 
direk tren derdim ama maalesef artık yok. metro hariç hangi firmayla giderseniz gidin memnun kalırsınız.

kamil koç olur ismail ayaz olur. sanırım nilüfer başlatmıştı o da olur.
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (08.03.12 14:36:31 ~ 14:37:21) 
1 Hafta önce kamil koç rahat hat ile gittim. Bilet 35 TL. (Normal Hat:30 TL). çok rahat gittim. Baya konforluydu. Hava kötüydü biraz. O yüzden 4 saat 15 dk. gitmiştim.


  • arşivci  (08.03.12 15:56:44) 
en ucuz gece otobüsüne bilet al işte 5 saatlik yol lüks olsa nolcak olmasa nolcak. hani istanbul bodrum falan yapsan neyse de..


  • yuto  (08.03.12 16:49:43) 
ismail ayaz'ı dene eskişehir firması.


  • anti silence  (08.03.12 17:22:48) 
metronun direk haremden arabası yokmuş servisle biyer söyledi ama oraya gidicekmisiz. neyse gidecegımız gun dırek hareme gıder haremden kalkacak otobuslere bakıcam artık. sagolun


  • Bysb  (08.03.12 17:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.