[]

bireysel emeklilik sorusu

Şimdi Garanti Bankası bizim şirkete özel bi emeklilik planı mı ne birşeyler yapmış, bize mail atmışlar. Verdikleri linki inceledim, normalde şu kadar size şu kadar kafasında.

Ama bu rakamların gerçekten avantajlı olup olmadığını bilemedim. Bilgisi olan, değer ya da değmez derse sevinirim.


 
çok bir esprisi yok, bence iyi araştırın diğer firmalarla kıyaslayın bir de ilerisi için ödeme garantisi beklentisi nedir onu sorun, verdikleri tablodaki değerler çok da avantajlı değil, hımm bir de fon getirilerini karşılaştırın anadolu hayat ve vakıf emekliliği de inceleyin derim.


  • sic_co  (08.03.12 13:04:07) 
Bence başlangıç için fena değil. Daha avantajlısı olabilir miydi dersen evet ama kötü de değil. Fon getirilerine bakmana gerek yok bence yaklaşık aynı olur uzun donemde. Kısa donem farklılıklar gozlemleyebilirsin özellikle hisse senedinde ama 56 yasına kadar dahil olacağın sistemde yıllık farklılıklar her zaman olur olumlu veya olumsuz

Brut maaşla çalışıyorsan bes her türlü iyidir.
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (08.03.12 14:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.