[]

Yol yardımı (tarabya-kozyatağı)

arkadaşlar tarabyada oturuyorum ve kozyatağında bir şirketten iş teklifi aldım...eğer ki bu mevzu gerçekleşirse nasıl gider gelirim bilen varmıdır? metroya binip taksime yada mecidiyeköye geçişim mecburi sanırım...oradan sonra? neye binicem? nerde inicem?




 
baltalimanı' na minibüs ile, bir minibüs da 4.levent ' e , 500t ile kozyatağına son darbe. Ben bunu bilirim.


  • noodles  (08.03.12 07:12:12) 
metro+metrobüs+otobüs kombinasyonu en hızlısı olur. kozyatağında oturup bahçeköyde okudum uzun bir süre. daha hızlısı mesai başlangıç saatlerinde zor. eğer trafik saatinden önce yollara düşeceksen metro+500t de uygun olabilir. kozyatağının neresinde olduğu da önemli iş yerinin. ama her halükarda günde en az 2 buçuk saatin -en az diyorum bak- yollarda geçecek. iyi düşün.


  • fiyuuuu  (08.03.12 09:37:53) 
peki metroyla taksim, ordan 129t gibi bir opsiyon gördüm internette? onun için ne diyosunuz?


  • wishborn  (08.03.12 10:04:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.