[]

Anadolu Yakası Sahil Kısmı Yapılandırması

Son zamanlarda böyle dedikodular duyuyorum, Kadıköy Tuzla arası evler yıkılacak, bölge baştan yapılandırılacak, ev sahiplerine evin değerinden düşük değer ödenme riski veya alakasız yerlerde ev verilmesi gibi şeylerden bahsediliyor. Buralara oteller parklar yapılıp rant sağlanacak deniliyor. Bunlarda gerçeklik payı nedir? RTE yeni yasa çıkartıpta gelip evlerimizi arsalarımızı elimizden alıp "hadi gidin buradan" diyebilir mi? Yaparsa buna karşı yasal savunma mekanizmaları nedir? AİHM falan mı?




 
iş tapuya bakar panpa. tapun varsa evini almak için seninle anlaşmak zorunda.


  • tantunisultansüleyman  (06.03.12 19:40:10) 
aihm'e başvurabilmek için tüm ulusal yargı yollarının tükenmiş olması gerekiyor.


  • marido  (06.03.12 20:51:14) 
Kadıköy - Tuzla arası derseniz zor yaparlar derim. Belki - o da belki - Kartal Tuzla arasında öyle bir şey yapabilirler o da tapuya bağlı. Tantuni söylemiş.


  • SiyamkedisiZorro  (07.03.12 11:05:06) 
mevzubahis plan bu bildiğim kadarıyla, zaha hadid diye dünyaca ünlü bir mimar kadın var ırak asıllı, onun ofisi planlamış. ben pek birşeye benzetemedim açıkçası kadının birçok işini, tabii asıl yorum hakkını mimar ve mimarlık adaylarına bırakmak lazım.
Ancak çok büyük bütçeli ve fazla fütüristik bir projeye benziyor. Bu kadar kolay onay alabileceğini sanmam.
www.zaha-hadid.com
www.ibb.gov.tr
www.ibb.gov.tr
  • cismek  (11.03.12 21:42:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.