[]

Çukurova Üniversitesi'nden tren garına ulaşım

Merhaba arkadaşlar,
7 buçukta tren garında olmam gerekiyor, kampüsten otobüs seferleri kaçta başlıyor ve yaklaşık Ziyapaşa'ya ne kadar sürede ulaşır otobüs?



 
en fazla yarım saatte gidersin. sular'da ineceksin. sulardan da 4-5 dakikada yürüyerek istasyonda olursun.

ha tabii extrem bi durum olur. otobusd çok kalabalık olur,trfik olur yol 40 dakkaya da çıkabilir. yerine göre 20 dakka da sürebilir.

edit. ya ben sorunun saatine falan hiç bakmadan cevap verdim tabii. 10 dkkada üniversiteden istansyona gidemezsin. neyse ya saat 8'e geliyor zaten.
  • mahone  (06.03.12 18:30:01 ~ 18:34:40) 
Çok sağol, peki hareket saati ve sıklığı hakkında fikir?


  • okumayi sevmeyen okur  (06.03.12 18:33:50) 
sen en geç 6.40 da falan okuldan otobüse bin ne olur ne olmaz. üniversiteden sürekli otobüs geçer. otobüs bulmakta zorlanmazsın.


  • mahone  (06.03.12 18:35:35) 
Tamamdır, sağol.


  • okumayi sevmeyen okur  (06.03.12 18:40:24) 
aha memleketim dedim ama birisi çoktan cevaplamış :)


  • juusto  (06.03.12 19:22:17) 
yolculuk dönüşünde benim için de tren garının orda sular'da şadırvan dan bi döner ye ya.
özledim oraları.

  • knut hamsun  (06.03.12 19:36:51) 
Ya ben de Adana'lıyım da bir arkadaşım mersinden gelmiş, o geri dönecek e ben de birkaç yıldır istanbul'dayım balcalı saatlerini falan unutmuşum hepten. O yüzden yerine Şadırvana gidip döner yiyemem ama oralarda olan varsa bi ara hepimizin yerine şırdan yese çok güzel olur ya.


  • okumayi sevmeyen okur  (06.03.12 19:43:48) 
Bileydim adanada da duyuru sakinleri olduğunu Adana zirvezsi yapardık :)


  • Bysb  (06.03.12 20:09:05) 
@bysb adanalıyız ama galiba birçoğumuz şehir dışındayız. Ben de şu lanet ankaradayım burda durdukça adanamı gün geçtikçe daha çok seviyorum


  • juusto  (06.03.12 20:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.