[]

kaybettiğim eşyayı kafaya takıyorum

arkadaşlar bu herkeste var mı onu merak ettim.son zamanlarda çok da değerli olmayan bazı eşyalarımı esrarengiz bir şekilde kaybediyorum.kimisi hasbelkader sonradan elime geçiyor "hay Allah buraya koymuşum" diyorum.asıl önemli olansa ben bir şeyi kaybedince fena kafaya takıyorum.aklım reddediyor sanki,nasıl olur diyorum kendi kendime.halbuki nolacak,dediğim gibi çok da değerli değil.bir anahtarlık (anahtarsız), bir ara kablo ne bileyim böyle ufak tefek şeyler işte.sizde de oluyor mu bu?ya da ben neden bu kadar düşünüyorum böyle şeyleri?




 
sevdigim bir şeyse ben de çok sinirlenirim kendime


  • qweqwe  (06.03.12 17:29:34) 
mesela benim bazı 'obje'lere karşı takıntım var. kalem mesela. alt üstü 10-15 liralık bi rotring ya da faber castell kalem, kaybolsa sinir olurum.yenisi değil, illa o kalem olacak.objeleri bi gözden geçir derim, önemsediğin işlerle ilgili araç gereçlerse bu yüzden kafaya takıyor olabilirsin.Giden gitti.

bir de eskilerin bulduğu bir teselli var: bir şey nasipten çıktıysa elinden bi şekilde çıkar gider.sen istersen bi tarafını yırt.
  • quaketrigger  (06.03.12 17:46:34 ~ 17:48:05) 
ölüsü olan bir gün ağlar, yitiği olan her gün ağlar diye bir laf var. yalnız değilsin


  • efruz  (06.03.12 17:56:04) 
bu kadar mı 12den vuran cevaplar gelir arkadaş,helal hepinize.
@qweqwe hissiyat aynen o işte.
@quaketrigger objelerle duygusal bağ yok tam tersi hafızamdan şüphe ediyorum.yoksa yolda ya da orada burada kaybettiğim şeyler değil bizzat iş yerinde ya da evde kaybettiğim şeyler söz konusu.Yine de onay verdim çünkü önemsenen işler kısmı çok doğru.güzel yazmışsın.
@efruz günlerdir aklımda.gidip alacağım yenisini,kurtulacağım.
  • phil_1999  (06.03.12 18:04:45) 
kafana bak.


  • eeb  (06.03.12 20:10:14) 
george carlin şovunda bu konuyu işlemiş:

www.youtube.com
  • mercyrium  (07.03.12 17:18:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.