[]

yurtdisi staji(acil gibi)

merhaba,
erasmus staj programi icin yurtdisinda staj ariyorum ve cumaya kadar vaktim var,kabul almak icin.(ilan verecektim aslinda buraya ancak yasak sanirim.)

her ne kadar ulke ve is konusunda bir kisitlamam olmasa da(pazarlama,online pazarlama,turizm ve hizmet sektoru tecrubeliyim) daha aramaya yeni baslayacagim.

onemli not;ucret talebim yok.

-sizce bosuna mi kurek cekiyorum?cuma'ya kadar kabul almam mumkun degil mi?
-bu tarz stajyer arayan sirketlerin duyurularini nereden bulabilirim,bu tarz siteler var mi?
-nereden aramaliyim sirketleri,mail atarken nelere dikkat etmeliyim?
-baska tavsiyeleriniz?

ps;is tecrubesi,bilgi ve dil(ingilizce'de c1 seviyesi,ispanyolca'da b1 seviyesi,fransizca'da ve litvanca'da basit bilgi) konusunda cok guveniyorum kendime,sayet bir artisi olacaksa.

simdiden coook tesekkurler cevaplariniz icin.

 
Imkansiz cumaya kadar dostum:))


  • serabetan  (06.03.12 15:57:36) 
Cuma gününe kadar sözlü kabul alabilirsiniz belki ancak okulunuzun uluslararası ofisi sizden firma tarafından ıslak imzalı olarak yollanmış bir "Letter of Intent" isteyecektir ki bu cuma gününe kadar size ulaşmaz.

Diyelim ki evrak değil sadece sözlü bildirim istiyorlar, ya da onay maili tarzında bir şey, o zaman da iki yolunuz var, birincisi okul içerisindeki akademisyenlerinizin vasıtasıyla bir firma ile görüşmeniz (görece daha kolaydır, hocanız sizin yerinize ilk maili atarsa daha çabuk hallolur) ya da olan ilanlara başvurmanız.
Hungary - erasmus.unideb.hu bu link aktif çalışıyor, başka link bulamadım ama bulursam yazarım yine.
  • mocha  (06.03.12 16:04:14) 
Bence de artık çok geç.


  • roket adam  (06.03.12 16:57:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.