[]

Ses sistemi ve volüm kaybı

Sistem dediğime bakmayın, bir adet Creative Inspire 5200'üm var. Merkez+sub ve arka kanalları PC'ye bağlı. Ön kanal ise bir çoklayıcı aracılığıyla hem PC'ye, hem monitöre bağlı ki o da Xbox'tan gelen sesi veriyor.

Sorun şu ki PC çalışır halde iken (ses versin vermesin) Xbox'un sesi yarı yarıya azalıyor. PC kapandığı anda normale dönüyor. PC'de ise hiçbir zaman bir kayıp yok.

Bu bağlantıların herhangi bir yerine takabileceğim bir alet, yapabileceğim bir düzenleme ile bu azalmayı engelleyebilir miyim? (Ufak bir devre falan yapma imkanım var.)

 
aynen. o anahtarı yaparsanız sorun kalmaz. mediamarkt'da falan hazırları satılıyor tam işinize uygun olanını bulursanız bi bakın.


  • ben smyrna  (06.03.12 13:02:29) 
Anahtar tarzı birşey istemiyorum, ikisinin de sesini birlikte alabilmek istiyorum çünkü.


  • valthoron  (06.03.12 13:17:42) 
mixer bulmanız lazım o zaman basit bir mixer :)


  • ben smyrna  (06.03.12 13:49:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.