[]

Bodrum'da kalacak yer!

3 bay fizikçi bodrum'a gidiyoruz. Bodrum'da uygun fiyatlı kalabileceğimiz nereler var? Orman kampı dahil her yer olabilir. Konfor gibi bir derdimiz yok. Yeter ki başımız açıkta kalmasın.




 
bence fizikci ile kastedilen iyi vucut sahibi, body building'cidir? yoksa kaldiginiz yerde fizik deneyleri filan yapmak icin uygun bir yer mi ariyorsunuz; anlayamadim vallahi ?


  • egotm  (22.08.08 15:31:28) 
bir-iki yıl önce kalmıştım. konforsuzdu ama fiyatı son derece uygundu. yerini ve ismini hatırlamıyorum (kaymakamlığa yakın) ama telefon numarasını almışım ne hikmetse: 02523166382
not: fizikçi değilim.

  • insanimsi  (22.08.08 15:35:12) 
bodrumun içinde kavala studio hotel diye bir yer vardi. gayet iyiydi odalari 2 kişilik gunluk oda kahvaltı 70 milyona satiyorlar (kişi başi 35) hatta biraz daha zorlarsaniz indirim yaparlar diye tahmin ediyorum. barlar sokagina da cok yakin. klimasi sıcak suyu havuzu bile var. bi sorun isterseniz 0 252 316 65 64 de numarasi.


  • eofor  (22.08.08 15:38:58) 
Fizikçiden kastım fizik bilimiyle ilgilenen manasında :) Özellikle belirtmemin nedeni deney filan için değil, tatile gitmiyoruz manasında. Yani denize 300 ışık yılı uzakta olabilir bizim için önemli değil :)

Bu arada teşekkürler arkadaşlar.
  • ataturkiye  (22.08.08 18:43:49 ~ 18:45:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.