[]

Albüm kapağı tasarımı

soru 1:şimdi arkadaşlar; bir müzik albümü yapsam, hani cd kapağının içinde albüm ile ilgili bilgilerin olduğu vs. bi kağıt oluyor ya. albüm kapağı sanırım adı. nerede tasarlarım ben onu? hangi programla uygun olur? fotoğraflara edit yapabileceğim + bu olmasa da olur ama farklı fontlarda yazılar yazabileceğim bi program var mı?

soru 2: cd nin üzerine yazı yazılabiliyor ya. piyasadaki albümler gibi yani. cdnin üzerinde albüm ismi resim vs. oluyor. onu nerelerde yaptırabilirim? onu yazan yazıcılar var sanırım ama satın almadan kimler yapar bunu para karşılığı? ozalitçiye mi gidecem nedir? ha bi de bu cd tasarımını hangi programda yapacağım?


 
soru 1 için microsoft publisher


  • ron dennis  (05.03.12 21:04:20) 
fotoshop. fontuda ayrica indiriosn evet ozalitciler yapar.


  • morte  (05.03.12 21:14:32 ~ 21:15:19) 
yok yok arkadaş lightscripe mı ne adı ondan bahsediyor arkadaş o renkli yapmıyor lazerle çizgi çiziyor özel lightscrpe cd alıcan tabiki ve lightscripe özelliği olan dvdrw alıcan (genelde orta ve üst düzey hp laptoplarda vr bu özellik) ama sana tavsiyem arkadaşların dediği gibi ozalitçiye git rengaren yaptır yuvarlak sticker şeklinde yapıyorlar çıkarıp çıkarıp cd lere yapıştırabilirsin yada baya 1000-2000 tane yaptırcaksan bu şekil cd işleri yapanlar var googlee larsan bulursun direk içeriği ver adamlar paketleyip gönderiyor hem o sticker gibi de değil orjinal oluyor d&r dan aldığın muzik cd si gibi olur.


  • mmt  (05.03.12 21:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.