[]

Dell Laptop DVD Sürücü bozuldu, bir akıl verin

Abilerim ablalarım,

3 yaşındaki dell studio 1555 laptop'um birçok badireyi atlattı, bir gün olsun beni yarı yolda bırakmadı lakin benim kötü muameleme daha fazla dayanamadı.

uzun zamandır dvd sürücüm bozuk, açıkçası hiç kullanmadığım için dert de etmiyordum lakin artık işletim sisteminin elden geçmesi gerekmekte; dell'in, sağolsun varolsun, vista yüklü aldığım laptop'uma amerikalardan gönderdiği win7'yi kurmak istiyorum ama sürücüm çalışmıyor.

soru:

1- bu arkadaşın tamiri yaklaşık ne kadar patlar?
2- usb ile falan bir şekilde bir dvd sürücü taksam vistadan windows 7'ye geçerken mantara bağlar mıyım?
3- başka bir hal yol çare aklınıza geliyor mu?

 
dahili dvdler 40-60 tl arasında.kendiniz bile takarsınız. harici dvd almaya değmez. auyumlu bulursunuz piyasada.


  • ben smyrna  (05.03.12 20:26:49) 
Flash disk e kur
Universal Usb İnstaller

  • serafettinn  (05.03.12 20:33:53) 
bende ve kardesimde de dell studio laptop var, bizim dvd sürücüleri de bozuk. bu aletlerde genel bir sorun sanirim. biz usb üzerinden vista'dan win7'ye gecis yapmistik. isletim sistemini ve adini su an hatirlayamadigim bir programi flash bellege yüklemistik, pek zor degildi yarim saat sürdü sürmedi.


  • mamu  (05.03.12 20:43:28) 
Hepinizde dell studio varsa benim gibi menteşelerin orada ufak bir çatlak veya kırık da vardır. : )


  • serafettinn  (06.03.12 07:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.