[]

kendi kendimi aradım.

merhabalar
Geçen kendi numaram beni aradı açtım adamın biri "hamit nasılsın" dedi ben hamit değilim dedim kapadı. Aveayı aradım sorun yok dediler. Araştırdım biside bulamadım.



 
telefonunla ilgili bi sorundur bu, bende bazan kendimden mesajlar alıyorum..


  • woodpecker86  (05.03.12 20:07:33) 
höö?

ben kaybettiğim hatlarımı ararım arada sırada ama kapalılar.

nasıl yani hakkaten açıklasın biri?
  • cecilia  (05.03.12 20:21:02) 
Şimdi başlığı okuyunca yazdıklarından sonra kafan iyi gibi görünüyor.


  • McScReaM  (05.03.12 20:33:02) 
ptt'de yeni satışa sunulan cep telefonu kartları var. tıpkı sabit hatlardaki 1045 gibi iki telefonu kendi hattı üzerinden bağlayarak ucuza görüştürüyor. bu kart kullanıldığında her iki taraf da gelen ve giden çağrıyı kendi numarası olarak görüyor.

sizi arayan kişi onu kullanıyor olabilir.
  • elalemin derdi  (05.03.12 20:51:23) 
bazı programlarla istediğin numarayı istediğin bi numara olarak gözükerek arayabiliyosun birisi öyle bir şey yapmış olabilir


  • ofbbjk  (05.03.12 20:59:41) 
(bkz: paralel evren)


  • anonim yazar  (05.03.12 21:40:00) 
korkunç bu.


  • guzellige inancimi sarsan simgeler var  (05.03.12 21:43:30) 
almanyada ki babamın totoş asker arkadaşıymış ama amcamı arıcam diye beni aramış.
nerden buldun numaramı diyorum "bisim burda progıram var hem numara buluyos hem üçretsis konuşuyos şok güsel oluyo" dedi. ee ama beni benden aradın dedim. önce anlamadı sonra "he öyle oluyo ama şok güsel oluyo" dedi.

  • mutcai  (06.03.12 23:05:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.