[]

need for speed carbon, crew olayı nedir.

kariyerin başında 3 hareket öğretiyor, ben anlamadım orda ne öğrettiği şey nedir ve bu bilgi gerçek hayatta nasl işime yarayacak.

bir de yeni birini crewe ekledim. bana faydası ne olacak, yarışlarda o da oluyor. ve hep o birinci oluyor. ben onu geçemiyorum. ikinci bile olsam ben kazanıyorum. anlıyorum ki o bana yardım için oyunda ama yardımını nasıl görüyorum. arada bi aktif ediyorum crewi ama ne oluyor.

çok cahilim be sözlük

 
bonus item modifikasyonları felan açıyorlar bir de activate crew tuşu var ona basınca asıl moduna giriyor drafter'sa arkasından gidiyorsunuz hayvan gibi hızlanıyorsunuz scout var arkasından gidiyorsunuz gene bu sizi kısa yollara felan sokuyor bir de blocker var o arkanızdan geliyor hazırım dediğinde basıyorsunuz düğmeye kafa göz dalıyo kafayı taktığı yarışçıya böyle bu crewler bir de neville +200$ yarış başına ek para getiriyordu..


  • yuto  (21.08.08 23:13:53) 
oo süpermiş, peki crew aktif olması için birşeyin dolması gerekiyor mu, yoksa istediğim zaman saldır kurt diye daldırbilir miyim, crewin süresi oluyor mu. birden fazla crewi aktif yapabiliyor muyum. crew nasıl kazanılıyor :)


  • efruz  (21.08.08 23:19:35) 
crewin şeyi de nitro gibi doluyor bir süre sonra bitiyor hatta blockerin bir de pozisyon yakalaması gerekiyor ekstradan yanlız scout sürekli gidiyordu sanırsam.


  • yuto  (22.08.08 01:47:38) 
scoutta yaklaşman gerekiyor diye biliyorum ben o sayede sürekli yapabiliyorsun

blocker telsizden ben yerimi aldım diye bişey söylüyor o zaman basiyosun düğmesine dalıyor adama
  • safepassage  (22.08.08 08:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.