[]

spor salonları

Şimdi, malum bütün büyük olan spor merkezleri senelik üyelik istiyor. Ve rakamları genel olarak 1000 den başlıyor ve yukarı doğru tırmanıyor.

Bu rakamları 12 takside de bölüyorlar fakat tabi ki tüm rakamı bir seferde çekiyorlar taksitlendirip.

Bunun yerine, her ay taksit tutarını o ayki karttan çekme imkanı oluyor mu? Yani bir seferde 1000 /12 yerine, 84 lirayı her ay karttan ödeme gibi durumlar.

Bu konularla aram iyi değil, kafamda belirlediğim bir yer de yok, ondan dolayı arayıp sormadım daha.

Kart limitinin yetersiz olması gibi durumlardan dolayı soruyorum.

edit : şehir istanbul, yazmayı unutmuşum. doh!

 
hangi şehirdesiniz ?


  • mutcai  (04.03.12 21:25:26) 
üniversitelerin fitness clublarını tercih edin.
hem daha ucuz hem üniversite gençleri tarafından pek rağbet görmediği için pek dolu olmaz.
işbu cevap gazi ü. fitness club/ankara dan yola çıkarak yazılmıştır.
seneliği 700dü galiba.
  • mutcai  (04.03.12 21:35:19) 
belediyenin tesislerini deneyebilirsiniz. aylik elden veya kredi kartindan ucret odeyerek uyelik yapabiliyorsunuz (seneligi kaktirmaya calisacaklardir ama israrci olursaniz yapiyor olmalari gerek).

hic tavsiye etmesem de su an gittigim spor salonu da aylik uyelik yapiyor.
  • entrapmen  (04.03.12 21:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.