[]

wireless anteni sorusu

şu iki anten arasındaki fark nedir tam olarak çözemedim. ikincinin yorumlarında pci karta-bilgisayara takmaktan falan bahseden olmuş, benim amacım modemin 2dbi olan antenini çıkartıp bunu takmak. 2.si bunun için uygun mu? hangisi işimi görür?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
biri kablolu, diğeri direkt karta takılıyor.


  • hollowlife  (03.03.12 22:55:45) 
karttan kasıt nedir? modeme takmak istediğimi belirttim. biri kabloyla az daha uzağa mı taşınıyor tek fark bu mu?


  • copadam  (03.03.12 22:58:27) 
ilki uygun modeme takmak için.


  • sutlu nescafe  (03.03.12 23:01:44) 
ikincinin işlevi nedir peki bilgi verir misiniz? alımı başka yerden yapacağım ve ilki kalmamış.


  • copadam  (03.03.12 23:04:07) 
ikincisnin işlevi şu: örneğin masaüstü bilgisayarında kablosuz ağ kartı var ve kasa yerde veya wireless yayını açısından kötü bir yerde. bu durumda kablolu bir anten istersin ki masanın üstüne falan koyarak daha iyi sinyal alabilesin.


  • celeron 300a  (03.03.12 23:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.