[]

regli olma süresi

ortalama kac gundur ve maksimim? 12 gun cok uc bi rakam mi




 
ortalama 5-6 gün 12 uzun


  • niye ama  (03.03.12 21:41:49) 
4 hadi maks 5.
çok çok uç bi rakam.

  • cecilia  (03.03.12 21:43:23) 
hiç azalmamışsa pek normal olmayabilir. yine de düzenli doktor kontrolü bu konularda epey faydalı.


  • kediebesi  (03.03.12 21:44:12) 
yeni adet görmeye başlayan çocuklar için normal, fakat ergenliğini tamamlamış birisi için patolojik bir durumdur.
Ergenliği tamamlamış bir bireyseniz Doktora gitmeniz şart, tanı amaçlı hematolojik ve ultrasonografik tarama testi uygulanacaktır. Bu sonuçlar ışığında alacağınız tanıya göre tedavi uygulanır. Sonuçların temiz çıkmaması halinde birkaç aylık oral kontraseptif(düzenli takiplerle) tedavisi alacağınızı tahmin ediyorum.
Geçmiş olsun.
  • kalotalar  (03.03.12 21:49:27) 
bana 10 bile fazla geliyor


  • FreSh  (03.03.12 22:18:07) 
anatomik yapını ve bünyeni bilemeyiz çok görünüyor ama bunu en iyi bilecek kişi jinekolog olur.


  • rubiks cube  (03.03.12 22:41:46 ~ 22:42:01) 
daha önce kullanmadığın bir ilaç içtiysen o da yapabiliyor. ya da mesela doğum kontrol hapı kullanıyorsan ara kanamalar asıl adet kanaması süresiyle birleşip insanı upuzun bir dönem ped kullanmak zorunda bırakabiliyor.


  • tanterosa  (03.03.12 22:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.