[]

KBB'ci lazım

Annemde geniz akıntısı var yıllardır. Kadıncağız hiç rahat edemiyor, bu akıntı inanılmaz derecede yaşam kalitesini de etkilemekte.(düzgün uyuyamamak, boğazda 7/24 sümükümsü bir jel, bu akıntı sebebi ile olan öksürük vs)

Teker teker yıllardır hangi şehir ve doktora gittiğimizi yazmak istemiyorum, şöyle söyleyeyim abartmadan: onlarca doktor

5-6 yıl oldu sanırım ilk çıktığından beri, hatta daha fazla da olmuş olabilir. Proflar, internet üzerindeki hekim sitelerinde ki doktorlar, biyopsiler, her tür ilaçlar, iğneler, gıda tavsiyeleri, herbal tavsiyeler vs.

Sonuç sıfır, malesef sıfır. Şimdi buraya o halde ne yazıyorsun eline bir şey geçmiyor madem diyecek olanlara, hala ben bu hastalığın tedavi edilebileceğini düşünmekteyim ve hala bunu yapabilecek bir doktorun dışarda bir yerlerde yaşıyor olabileceğini umut ediyorum.

Bana bir şekilde ulaşabilecek olan var mı, ben bunu tedavi edebilirim diyecek, varsa lütfen Allah rızası için ulaşsın bana aşağıdaki mailden.

Şimdiden çok teşekkürler

vcelebi@gmail.com

 
öncelikle geçmiş olsun. sağlık ile ilgili soru açarken söylenenleri okudunuz, şimdi kendimce işe yarayabileceğini düşündüğüm çözümü yazıyorum: (bu arada geniz akıntısı, akut sinüzit, burun tıkanıklığı vs konularda sıkıntılara sahip, bazen konuyu doktorlarla tartışacak kadar az çok bilgisi olan biriyim denilebilir)

geniz akıntısı ile ilgili sıkıntım da şu klasik ilaçları kullanmıştım, hemen 2 günde kalıcı bir şekilde işe yaramıştı:
moxday
biteral
mucoplus
avamys -bu da burun spreyi-

bunları kullanırken aynı zamanda 6 günlüğüne otrivine ve balgam sökme ile ilgili bir kaç anane yöntemini de deneyebilir anneniz. aktarlarda satılan bitki çayları gibi.. otrivine burun açıcı bir sprey olmasına karşın manyak bir şekilde balgam da söküyor. özellikle mentollüsü. bu yazdıklarımın tümünü aynı anda uygulasa belki, belki işe yarayabilir..

yine söylüyorum doktor değilim, ancak bu işlerde biraz araştırmışlığım, çekmişliğim var ve yardım etmek istedim.
  • dieselsingle2  (02.03.12 13:34:10) 
Teşekkürler, şuan yanında değilim, olsaydım denerdim. En azından şu otrivine'yi aldırtayım kardeşime.


  • beholderrulez  (02.03.12 13:36:34) 
otrivine bağımlılık yapıyor. o yüzden en fazla 5-6 gün kullansın


  • dieselsingle2  (02.03.12 13:50:30 ~ 13:50:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.