[]

sevgili TeamViewer'ci kardeşlerim. bakıverin hele.

1. neden kullanıyorsunuz, ne işinize yarıyor ? yani "odada bilgisayar açık olsun ben salondan takılmak istediğimde takılıyorum hacı" falan mı ? yoksa dışarıdayken bilgisayarıma ulaşmak istiyorum mevzusu mu ?

2. benim anakartta problem olduğundan dolayı kapanıp açılabiliyor ara sıra, ve sanırım her açılıp kapandığında da pass değiştiriyor. buna engel olmamın bi yolu var mı ? ( mesela torrenti bilgisayar açıldığında başlat diyerek uzaktan kontrol edebiliyorum, o şifre falan değiştirmediği için. )

3. soruyu kendiniz yazabilirsiniz ( 30 puan )

 
1- android telefonumdan evdeki bilgisayarıma bağlanıp işlerimi görebiliyorum.

2-Anakart arızası değil muhtemelen bios pili bitmiş bu sebepten dolayı yapıyor.
  • alkolik imam  (01.03.12 15:30:29) 
2- sabit sifre ayarlayabiliyorsun.

1- kurulum ayar vs seylerı yapıyorum arada bı kac musteriye.
  • bryan fury  (01.03.12 15:32:17) 
birine telefonda bilgisayarla ilgili bir şeyi 1 saatte anlatıp yaptıramıyorken iki dakkada bağlanıp işi yapmak güzel oluyor.
şifre sabitlenebiliyor settings'i biraz kurcala orada sabit şifre vermece olayı var. Id zaten sabit sürekli.

  • barix  (01.03.12 15:34:01) 
sabit bişeyler istiyorsan browser üstünden logmein(.com) öneririm team da iyidir. ama kendi pcme logmein tercih ediyorum.


  • ben smyrna  (01.03.12 15:44:31) 
1-) hem salondan bilgisayarıma giriyorum. Hem odamdaki makinadan yan odadaki pc yi kontrol ediyorum. İş yerinden evdeki bilgisayarıma bağlanıp download durumunu kontrol ediyorum, kuyruğa yeni dosyalar ekliyorum.

Cep telefonumdan pclere bağlanıyorum yine istediğim herşeyi yapabiliyorum. Son olarak da, tanıdığın bilgisayarına falan kuruyorum, bana alo sorun var dediklerinde ben uzaktan bağlanıp düzeltiyorum.

2-) sabit şifre tanımla ve windows açıldığında otomatik başlat de. Böylece windows login ekranını gördüğün an sabit şifrenle istediğin herşeyi yapabilirsin bilgisayarına.

3-) teamviewer gibi beleş olan başka remote app var mı merak ettim? Logmein dışında
  • bonjurkes  (01.03.12 15:45:16) 
Ücretli versiyonunu kullanıyoruz. Dosya paylaşımı, Konferans, sunum vs.. aklına gelebilecek her türlü şeyi 500-600km yol gitmeden gerçekleştirebiliyoruz bu da büyük avantaj.

Diğer arkadaşlar da söylemiş ama tekrar edeyim settings kısmından sabit şifre ayarlayabilirsin.
  • bir kac yazar once  (01.03.12 15:59:23) 
1-hem işlerimi hallediyorum hem de kardeşimin bilgisayarına da kurdum onu takipliyorum.

2-yorum yok
  • madworld  (01.03.12 16:04:18) 
@alkolik imam

mavi ekran veriyor, hatta bu sebepten bi ara boot edememe problemine düşmüştü, biostan çözüp açmıştım. ama hala bios pili diyorsan deneyeceğim ( nereden nereye )

@bryan fury

sabit şifre ayarlayabiliyorsun derken " bağlantı > gözetimsiz erişim ayarı " menüsünde ki ekrandan mı bahsediyorsun ?
  • qurant  (01.03.12 16:24:47) 
cevabımı postlamam bi kaç işten ötürü geç kalınca bir sürü cevap gelmiş şifre ile ilgili. settingsi karıştırayım.


  • qurant  (01.03.12 16:27:42) 
2. Options --> Security --> Predefined Password (for unattended access)

buraya sifreyi giriyorsunuz ve sifre degisse bile belirlediginiz sifreyle baglanabiliyorsunuz. Benim tavsiyem bir hesap olusturmaniz ve baglandiginiz bilgisayarlari bu hesaba eklemeniz. Zaten sifreyi de kendiniz belirlediyseniz ne ID ne de sifre sormadan karsi tarafa baglanabiliyorsunuz.
  • alan shearer  (01.03.12 16:48:57) 
1. telefondan bilgisayar için ayar tarifi yapmak kanser eder.

2. arkadaşlar anlattı.

3. www.tightvnc.com ve www.realvnc.com altyapıları aynıdır. kurulumda server ve viewer var. server bakılacak bilgisayar için, viewer bakacak için. ikisi de kurulabilir. ip adresi üzerinden çalışır. ilk ayarı biraz uğraştırır. server yükleyen kişi için arkaplanda daima bir program çalışır ve sisitem tepsisinde simgesi görünür.
  • f2dx  (01.03.12 18:08:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.