[]

fondoten

bu fondoten nasil ve neye gore secilir? bircok marka ve cesit var fiyat araliklari hayli yuksek! kozmetikcilerdeki satici bağyanlara sormak istemiyorum resmen soyup sogana cevirmek istiyolar fondoten hakknda bilgi almaya gidiyorum elinde farlar eyelinerlar rujlarla gelip en pahali markayi kakalamaya calisilyolar hep onlara gvenmiyorum acikcasi!
cok fazla makyaj yapmam goz kalemini her zaman cekerim, arada da fondoten kullanirim o kadar sık ta kullanmiyorum ten rengim ne cok koyu ne cok acik ne tavsiye edersiniz? marka? model? tabi fiyat cok ucuk olmasin :)



 
fondoten seçimi çok önemli ben o yüzden max factor öneririm.


  • raskolnikovvari  (20.08.08 14:17:05) 
Cildinin yapısı çok önemli. Fondöten çok riskli ve cildine uyanını bulması en zor malzemedir. YSL, Clinique, Dior öneririm. sorunlu bir cildin yoksa MAC 1 numaradır. En güzeli deneyerek görmektir. Pahalı olmasın diyorsan Bourjois, Clinique ya da daha ucuz olsun diyorsan Loreal bakabilirsin. Daha ucuz olsun dersen hiç sürme fondöten filan daha iyi derim.


  • felina  (20.08.08 14:41:08) 
Estee Lauder ve Christian Dior'un güzel fondötenleri var kullandıgım.
bi de fiyat konusunda söyle bişi yapılabilir,ykm vb bi yerde deneyip begenip
tr.strawberrynet.com den seçilip daha ucuza sipariş verilebilir =)
  • demoniclewinsky  (20.08.08 15:04:47) 
dokusunun yoğunluğunu (yani çok mu sıvı, yoksa daha bir pudralı/mat mı olup olmadığını) cildinin kuruluk/yağlılık durumunu dikkate alarak seçmeniz faydalı olacaktır, doğal görünmek açısından.


  • cedilla  (20.08.08 15:43:25) 
Renk ton seçimi bence kaliteden sonra en önemli şey. Cildinizin iyiliği için düzgün bir marka kullanmanızı tabi ki başta tavsiye ederim. Etekle para vermene gerek yok. Kampanyalardan ya da taksitli mağazalardan edinebilirsin.
Ton çok önemli çünkü bir üst tonu alırsan kızarmış tavuk, bir alt tonu alırsan çakma gotik şeklinde dolaşma riskin var. O yüzden testerla elinde, yüzünde, özellikle ağız kenarlarında deneme yapıp bunlara düzgün bir ışıkta bakıp, öyle karar vermeni öneririm.
Ha bu arada ben stick fondötenle çok rahat ettim çok da tavsiye ederim. Sıvıylabazen destek atıyorum ama stick candır :)
  • betty puf puf  (20.08.08 16:59:57) 
vaktiyle fondoten kullanıp cildini mahvetmiş biri olarak öncelikle kullanma derim. akşam yemekti, partiydi, özel günde süreceksen; stick fondoteni sorunlu bölgeye üzerine de pudra sür. sıvı fondoten kullanma. clinique ürünleri genelde iyidir, tavsiye ederim. yok cildim çok sorunlu diyorsan da id bare minerals muhteşemmiş sorunlu ciltlerde.

yok illa sıvısını alacağım süreceğim diyorsan:
söz konusu fondotense paradan zerre kaçmaman lazım çünkü cildini mahvedebilir. muhakkak alacağın yerde dene, hatta denedikten hemen sonra alma. bir yarım saat dolaş bak bakalım rengi koyulaştı mı, yüzünü yağlandırdı mı, kaşındırdı mı... hepsinden emin ol öyle al.
  • sare  (20.08.08 20:48:18 ~ 20:49:57) 
kamera önüne çıkan hemen herkese kullanılır. sinemada bi ton koyusu olarak kullanırız. yüzdeki delikleri, bozuklukları, sivilceleri... filan kapatır ve seyircinin irite olmasına engel olur. sevimsiz bi malzemedir ama sinema ve tv de zorunludur. hatta günün birinde TRT de Erbakan a bile sürülmüştür :-)


  • anki06  (21.08.08 00:33:04) 
MAC MAC MAC!
Fİyatı kalitesine oranla çok uygun, paketleri afilli değil; ama ürünler gerçekten kaliteli..
Ve çalışanlar da inanılmaz yardımcı. Doğru ürün, renk seçimi konusunda yardımcı olup, hatta uygulamalı olarak nasıl kullanmanız gerektiğini de gösterirler zaten
  • zillosh  (21.08.08 01:02:26 ~ 01:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.