[]

Bisikletle Avrupa Gezisi

Haziran veya Temmuz'da 2 haftalık bir tura çıkmak istiyorum. Daha önce uzun yol tecrübesi yaşamadım. Yazın bir binişte 35-40Km yol yaptığım oluyordu. Yerler kuruyunca egzersizlere tekrar başlayacağım.

Verimli bir parkur önerisi istiyorum. Gemiyle İtalya'dan başlayacak olabilir mesela. Uçakla gidip gemiyle de dönebilirim.

Günlerce şehir, insan görmeden otobanda gitmek istemiyorum. Öyle bir rota olsun ki her gün görülesi bir yerleri göreyim.

Var mı böyle bir yolculuk yapmış duyuru kullanıcıları?

 
tuna nehri 8 ülke 3 başkentten geçiyor. nehir boyuncu sürekli tarihi yerler (şatolar vs.) görmek mümkün. üstelik kaybolmazsınız da ve bu rotayı izleyen bisikletli gezginler de mevcut.

ben küçükken mahalle aralarında bisiklete bindim. en fazla bostancı sahile inmişimdir. bu rotayı nerden biliyorsun diye sorarsan inan ben de bilmiyorum.
  • gotu patlak circir bocegi  (01.03.12 10:45:24) 
fransa bisiklet turu hattında bir kesitte sür derim, gayet görülesi yerler olduğunu tvde izliyoruz her yıl.


  • bim tribi  (01.03.12 11:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.