[]

İzlenecek Dizi Aranıyor

Selamlar.

İzleyecek dizi arıyorum.

Sevdiğim dizi türü bilim kurgulu, gizemli, içinde BIG PICTURE olan -burası çok önemli- hani bir sonraki bölümden ziyade dizinin asıl arka planındaki gizemleri merak ettiren dizileri seviyorum. Lost, fringe gibi.

varsa önerisi olan buyursun, ama sadece dizi adı yazmayıp çok kısaca olayını anlatırsanız sevinirim.

teşekkürler şimdiden.

 
the river - amazon'da kaybolan bir belgeselci ve ekibi var. ailesi ve arkadaşları aramaya çıkıyor ve aynı zamanda bunu filme çekiyorlar. gittikleri bölgede de paranormal ve garip olaylarla karşılaşıyorlar ve bunların üstesinden gelmeye çalışıyorlar.

supernatural - babası kaybolan iki erkek kardeş var ve onu aramaya çıkıyorlar. anneleri onlar küçükken bilinmeyen bir güç tarafında öldürülüyor. babası bunları doğaüstü güçlere karşı savaşçı olarak yetiştiriyor. babasını ararken doğaüstü güçlerle ve olaylarla başa çıkıyorlar.

bunlar dışında şunlar var:
the x-files
firefly
carnivàle
the walkind dead
the mentalist
the 4400
  • ermanen  (01.03.12 06:41:48) 
@ermanen öncelikle sağol. bu saydıklarından x-files izledim baya, superantural izliyorum zaten ama bozdu bu sezon. the walking dead beni hiç sarmadı.

the river ilgince benziyor, dediğim gibi ana bir gizem gibi bir şey var mı yoksa adamlar harbiden kayboldu da ormanda geçen maceralar tarzı bir şey mi ?
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (01.03.12 07:47:15) 
hala izlemediyseniz Doctor Who!! 5 ve 6. sezonları biraz daha sizin tanımınıza uysa da 1,2,3 ve 4. sezonlarını hiçbir dizi, hiçbir sezon ile değişmem. Bahsettiğim 2005 sonrası çekilen bölümlerdir. Yoksa dizi 50 yıldır devam ediyor:)

Hatta 5. sezon 1. bölümün linkini de vereyim
www.dizimag.com
  • buttercup  (01.03.12 08:38:46 ~ 14:44:10) 
Konsepte tam uyar mı bilemedim ama Battlestar Galactica da fena bir dizi değil.

Uzayda geçen bir hikaye, robotların istilası sonucu hayatta kalan insanların hikayesi ve kurtulma çabası denebilir kısaca.
  • cakabo  (01.03.12 09:51:24) 
@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

evet ana gizem de var. yani onları bulmaya çalışırken aynı zamanda bu paranormal olayların kaynağını da bulmaya çalışıyorlar. çünkü kaybolan adam büyü ve doğaüstü güçlerin kaynağına gittiğini söylüyor bununla kafayı bozmuş. bir de dizideki karakterlerin geçmişten ve günümüzden gizemleri var, onları da dizi boyunca anlamaya ve bulmaya çalışıyoruz. her bölümdeki olay da kendi içinde gizem zaten.
  • ermanen  (01.03.12 18:41:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.