[]

pasaport almak için nereye imza atıyoruz

hiçbi bilgim yok bu konu hakkında. nereye gidip başvurmak lazım. aşağıdaki gibi bi link gördüm mesela e-pasaport başvurusu filan diyor. ordan mı yapıyım, aynı şey midir o da? bi de normal bi vatandaş olarak lacivert pasaport mu alıcam?

www.epasaport.gov.tr


 
kırmızı oldu pasaportlar


  • calzoncillos  (29.02.12 21:34:22) 
emniyete başvuracaksınız. önce internetten randevu almanızı tavsiye ederim, yoksa oradaki yoğunluğa göre kuyrukta bekleyeceksiniz. randevulu giderseniz, saatiniz belli. gerekli evrakların listesi emniyetin web sitesinde var. onları hazır edeceksiniz. normal vesikalıkla gitmeyin, kabul edilmez. harçları ödenmiş, dekontu elinizde olacak. orada parmak iziniz filan alıncak. sonra pasaportunuz adresinize gönderilecek.


  • cereal killer  (29.02.12 21:59:30) 
fazla uğraşmamak için hafta içi bir güne yoğun olmayacağını düşündüğün bir emniyet müdürlüğünden internetten başvurarak randevu al.ben istanbul kadıköy emniyet müdürlüğünden kasım sonunda başvurduktan 4 gün sonra elime geçti pasaport.dönemlere göre farkediyor sanırsam hız.şu sıralar seninde çabuk eline geçmesi gerekir.bu arada artık pasaportlar uzatılmıyor mesela 2 senelik alırsan senesi dolduğunda tekrar çıkarttırman gerekecek o yüzden paran varsa 10 senelik al rahat et.
unutmadan biyometrik vesikalık çektir bu vesikalık türünün belirli ölçüleri ve kuralları var internet üzerinden bakarak bulabilirsin.

  • yok artik lebron james  (29.02.12 23:00:31) 
zaten artik randevu almadan kesinlikle islem yaptiramiyosunuz.


  • lamartin  (29.02.12 23:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.