[]

Kalp hastalığı belirtileri hakkında bir soru falanı...

Selamlar. Son zamanlarda sırtımda bir yanma hissi ve ağrı, sol kolumda ve elimde uyuşma ve hissizleşme, aşırı halsizlik, nefes darlığı falan var. İnternetten bir bakayım dedim, gizli kalp belirtileri çıktı. Olabilir mi kalp yoksa başka bir şey de mi olabilir? Kol uyuşmasına sinirseldir, sırtımdaki yanma hissine de alerjiktir diyodum ama bu internette yazanlar kafamı karıştırdı. Sizce ciddi ciddi doktora gideyim mi, yoksa okuduklarım yazanın abartması mıdır? Bu belirtiler başka bi şey yüzünden de olabilir mi?




 
doktora git


  • croupier  (29.02.12 19:45:14) 
Kesinlikle doktora git.


  • forzabjk  (29.02.12 20:17:35) 
sol kol ve elde uyuşma hissizleşme
aşırı halsizlik
nefes darlığıü
bel yanması

ciddi ciddi bu şikayetlerin var ve internette yazanlar kafanı mı karıştırdı?
evet kol uyuşması sinirsel bel ağrısı allerjik bi bacağın kopması da genetiktir.ne kadar rahatsınız arkadaş yahu.
doktora git sol kol uyuşması hayra alamet değildir hiç bir zaman.
  • big bang  (29.02.12 20:19:09) 
doktor bile olsak şimdi sana ne diyelim şunu diyeyim mi:
çok yakın bi abimiz de bu sırt ağrısını soğuk havalardan -tutulmaktan- filan diye yorup kalorifer önünde 1 hafta geçirdikten sonra (yumuşayacak zahir)eşinin zoruyla doktora gitti
1 hafta kontroller testler kalpten şüphe edildi bir anjiyo bir stent
2. hafta tekrar anjiyo (ilkinde tıkalı olan yerlerin hepsine takamamışlar artık neden bilmiyorum) bi stent daha
yeterince ciddi göründü mü?
  • niye ama  (29.02.12 20:41:02) 
insan birşeyden işkillendi mi onu vücudunda arar bulur, yoksa yaratır. sol gözüm ağrıyor de. 2 dakka sonra ağrır. psikolojik de olabilir. yani ez cümle kendi kendine teşhis koyamazsın.


  • slevinkelevra  (29.02.12 21:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.