[]

Eğlence ve Mutluluk Kelimelerin İstanbul'da ki Karşılığı Sorusu..

Hafta sonu İstanbul'da olacağım. Sadece eğlenmek için gidiyorum bu kez. Arkadaşla birlikte sıkıntılıyız ve kafa dağıtmak istiyoruz. Bildiğim yerler, mekanlar var ancak bilmediğim yerlere gitmek istiyorum.

Kendinize göre keyif aldığınız, mutlu olduğunuz, eğlendiğiniz, sapıttığınız vb. mekanları ve yerleri yazarsanız çok memnun olurum. Bir çay içip bile mutlu olduğunuz mekanları yazmanızı istiyorum.

Cuma, Cumartesi ve Pazar için önerilerinizi bekliyorum. Her günün 24 saati sadece eğlenmek ve mutlu olabilmek için ayrılmıştır. Her iki kıtada da önerilere açığımdır.

Gerçekten fikirlerinizi ciddiye alacağım. Çünkü bu hafta sonu sadece eğlenmek ve keyifli bir halde oradan ayrılmak istiyorum.


Ps: Cuma akşamı Haydarpaşa'da parti varmış. Oraya gitmeyi düşündük ama daha iyi olacağını düşündüğünüz fikirler varsa onları da değerlendirebilirim.

Cumartesi için şu an bir düşüncemiz yok. Onun için de öneri bekliyorum.

Biliyorum gidilecek, eğlenilecek, keyif alınacak tonlarca mekan var. Siz lütfen yazın. İçlerinden gidebildiğim, yapabildiğim her aktiviteyi yapmaya çalışacağım.


İnanın eğlenmeye ve mutlu olmaya ihtiyacımız var.
Şimdiden teşekkürler.

Modlardan bir ricada bulunmak istiyorum. Biliyorum belki saçma bir konu ama sadece bugün (29 Şubat 2012 Çarşamba) günü saat 12'ye kadar bile yukarıda kalabilirse duyuru çok sevinirim. Olmazsa da, canınız sağ olsun derim. (:

 
"içine girilip çılgın atılacak dört duvar" dışında, genel faaliyet olarak fikir ister misiniz bilmem ama, özellikle Boğazdan Eyüp'e kadar tarihi yarımadada ve Beylerbeyi'nden Karadeniz kıyısına kadar Anadolu yakasında yapılacak uzun gezintiler keyifli oluyor, tabi yürümeyi seviyorsanız.


  • saatgeceninonikisi  (29.02.12 15:19:05) 
dediğim gibi tüm mekan ve yerler kabulümdür. sadece dört duvar olması gerekmiyor.


  • isott  (29.02.12 15:24:44) 
cezayir sokağı candır.


  • hadiordan  (29.02.12 15:58:27) 
babylon getto gibi yerlere baksana biletixten. reggie seviyorsan nayahi tavsiye ederim.23.30dan sonra dolmaya basliyor. gelen insan profili super olmasada arkadaslarla deli gibi dans edip kafa dagitmak icin guzel olabilir(istiklalde) Daha oncesinde jokere gidip bi sise nuri alco soyleyebilirsiniz. shot yapmakta eglenceli olur. (istiklalde-caminin yanindan girince) siraselvilerde kiki var. gece bi saate kadar yemekler yeniyor sonra masalar kaldiriliyor dans formatina geciliyor. offpera var.minicik mekan. muzikler keyifli ama cok kucuk oldugu icin dans etmek zor oluyor.hepside ctesi icin oneridir.


  • pufizm  (29.02.12 21:16:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.