[]

Laptop Konusunda Kararsızlık

Merhabalar. Laptop (daha doğrusu bilgisayar piyasası) konusunda bilgim çok az. Teknolojiyi de takip etmeyi bırakalı çok oldu ancak şöyle bir durumla karşı karşıyayım. Sizce 1500 liraya kadar bir laptop alınmak istense tavsiyeniz ne olur? Oyun bilgisayarı olmayacak sadece onu biliyorum. Mesela şunlar olur mu? İyi midir? Ya da sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Not: HP ya da Toshiba tercih sebebidir.

www.bimeks.com.tr

www.vatanbilgisayar.com

 
oyun oynanmayacaksa vaio al kafan rahat olsun. hp alırsan da cayı da onda demlersın avantaj olur(!)


  • hkaan  (29.02.12 13:51:22) 
Ben almayacağım aslında birisi yardım istedi benden ki ben de anlamıyorum maalesef =/ HP ısınma sorunu olur diyorsunuz. Peki Vaio'nun oyun dışında sıkıntılı bir özelliği var mı?


  • hacettepeli  (29.02.12 13:53:14 ~ 13:53:24) 
sony vaio genel olarak pahalıdır. aynı paraya biraz daha iyi bir şey alabilirsin. ben genelde dell i tavsiye ediyorum. oyun yoksa bol bol internet office vs vardır o yüzden ram ini yüksek tut derim.


  • aiglos  (29.02.12 13:57:25) 
www.bimeks.com.tr

bunu al ısınma bütün notebooklarda olur. ayrıca bu hp, acer, casper düşmanlığını anlamadım gitti. hepsi aynı parçaları kullanıyorlar.
  • genıus  (29.02.12 14:01:15 ~ 14:02:31) 
www.eksenbilgisayar.com

bu fiyata başka yerde bulabileceğini sanmıyorum
  • atını seven kovboy  (29.02.12 14:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.