[]

polisi kime şikayet etmem lazım?

şimdi ben emniyete gittim ve bi emniyet amiri bana hakaret etti. bu dallama orospu çocuğunu kime şikayet etmem gerekiyor? adli yollarla uğraşmak çok uzun sürer, kendi amirine şikayet etsem olur mu yoksa it itin kuyruğuna basmaz mı?




 
basmaz.

bakan tanıdığı falan gibi ensesi kalın değilseniz, adamı sürdürecek tanıdıklarınız yoksa gidin siz soğuk su için. bu mevsimde ferhalık verir üstelik.
  • raj  (19.08.08 22:21:45 ~ 22:22:30) 
Şikayetinizi yazılı olarak yaparsanız en azından takip etme yükümlülükleri olur.
Öteki türlü geçiştirilmeniz çok olası.

Diğer taraftan, böyle bir şikayeti önemseyecek bir amiri olsa zaten bu kişinin kendisi size hakaret etmeye cesaret edemezdi diye tahmin ediyorum.
  • 386 dx  (19.08.08 22:23:13) 
hay aq şimdi çok istedim akp li bi bakan tanıdığımın olmasını işte. adama bişey de diyemiyosun sonuçta kendi çöplüğü.


  • rentts  (19.08.08 22:26:02) 
benden açıkça rüşvet isteyen bir polisi şikayet etmeye kalktım.öyle iğrenç bir ortam ,anlatamam.kimse seninle ilgilenmiyor,birine gidiyorsun sana bıyık altından gülüyor falan.birkaç gün sonra sinirleriniz yatışır,fazla düşünmeyin.


  • marcelorios  (19.08.08 22:30:47) 
bağlı olduğu emniyet müdürlüğüne şikayet dilekçesi yazın. evet it itin kuyruğuna nşa da basmaz ama bakarsınız belki onun amiride ona gıcıktır filan. işlem yapmaz yine de ama siciline not düşebilir. bu size hakaret eden dallamanın ilerde başını ağrıtabilir. tabi sizin bundan haberdar olmanız mümkün değil ama en azından biraz huzursuzluk vermiş olursunuz. tabi bu sadece bir kaç farklı koşulun sağlnması ile oluşacak küçücük bir ihtimal.


  • uz  (19.08.08 23:34:33 ~ 23:35:05) 
içişleri bunun için var. dilekçeyle başvurun ama dallama orospu çocuğu yerine isim, pozisyon, kıl, tüy belirtin.


  • killarmy  (19.08.08 23:46:09) 
bu ne bicim bisey :s
rentts senin soruna cevap veremiyorum ama demek bu herifler sivile istedigini yapabilir her boku yiyebilir ama it itin kuyruguna basmaz mantigiyla kimse bisey yapamazmi?
bu kadar boktan bi durum olamaz bu illaki birgun herkesin basina gelebilecek bisey rentts iyi sanslar diliyorum sana ayrica eger gercekten sistem buysa sadece hakarete ugradigina sukret diyorum :(
  • orange coffee  (20.08.08 00:02:53) 
edirnede olsaydı bu olay emniyet müdürüne iştikal etseydi mevzu.emniyet müdür alır odasına evire çevire döverdi sana hakaret eden polisi abicim.zamanında oldu böyle çok vaka.


  • omer460  (20.08.08 00:37:20 ~ 00:37:39) 
bence yapacağınız şikayet hiçbir şey olmasa en azından emniyet amirini huzursuz etmeye yarayacaktır.

1 - şikayet edildiğinde ve beklendiği üzere dosya sümenaltı olduğunda yarın bir gün kendi amiriyle bir konuda anlaşmazlığa düştüğü zaman bu olaylar başına kakılacaktır.

2 - yine yarın bir gün bu sefer torpili olan (halk arasında daşşaklı) birisine çattığı zaman amirlerinden yeter ulan cevabı alması mümkün olabilecektir.

3 - böylece sizin katkılarınızla en azından sizden sonrakilere dikkatli davranması gerekecektir.

bence denemeye değer.
  • caturanga  (20.08.08 00:57:30) 
izmir'de bi polis ehliyet verme sırasında biriyle tartıştı daha sonra sesini yükseltti içerideki müdür "höyt ne oluyo" tarzı bişey dedi polis direk sustu. yani bu tür durumları emniyet müdürünün kulagına götürmek gerek. o da ses vermedi mi bakanlıga sikayet edersin. o da olmadı mı web sitesi açıp duyurur cevap beklersin.


  • nihilanth  (20.08.08 01:12:19) 
Kimseye şikayet etmeyin. Direk en yakında adliyeye gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun. Ceza alması için olay yerinde size küfür ettiğini duyan kişilerden tanıklık yapmalarını talep edin. Beraat etse bile ki -kolay değil- yaptığı şeyin basit olmadığını anlayacaktır. Aynı şekilde beraat etse bile sicil kaydına geçmese de, arşiv kaydında ismi gözükecektir. İleride herhangi bir yükselme durumunda karşına çıkar.

Hakkınızı kesinlikle arayın. Öyle amirine felan şikayet etmek ile olmuyor, gidip suç duyurusunda bulunun.
  • ensar  (20.08.08 01:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.