[]

cilt problemimi anlamayan cildiyeci

kendisi uzaman doktor tek derdim vardı, sivilcelerimin ellemediğim sıkmadığımda içindeki yağ kuruyunca ben haline dönüyor yok imkansız öyle bişey dedi olamazmış? hani ellemesem sivilceyi ben oluyor sıkınca derisi kalkıyor bu seferde iz kalıyor!

yüzüm küçük benek benek yediklerime dikkat etsemde sivilceli yapım var ne yapmak lazım sivilcelerede ben ve leke olmasa?


 
acnelyse diye bir ilaç var. sivilceleri kurutuyır ve yüzünün derisni soyuyor.


  • merakist  (29.02.12 10:01:15) 
cildinizi gördü mü yoksa anlatarak mı sordunuz?

çünkü ben dediğiniz şey ciltteki renklendirici maddenin artmasıyla ilgili bişeydir. belki sizin bahsettiğiniz şey kahverengi / koyu renkli yara kabuğu gibi bişeydir? zira beni sıkarsanız derisi kalkmaz, zorla kaldırmaya çalışırsanız bıçak neşter falan gerekir.
bahsettiğiniz kırmızı- kahverengi noktalar sivilcelerin tipiyle alakalıdır, cildiyeciye gösterdiyseniz anlaması gerekirdi bence de.
başka bi doktora gösterip, size uygun temizleme jeli - nemlendirici kombinasyonunu önermesini isteyin. makyaj yapıyorsanız az yapın, çok çok iyi temizleyin. o siyah gördüğünüz lekeler gözeneklerde kalmış makyaj malzemesi kalıntıları dahi olabiliyor.
doktorun size önereceği antibiyotik ya da topikal tedaviyi takip edin.
  • ahandanick  (29.02.12 15:06:41) 
benzersiz bir durumla karşıkarşıya değilsek cildiyeciniz doğru söylemiştir. ben dediğiniz şey nedir? etli bir yapıdan mı bahsediyoruz? nevusun yüzlerce çeşidi var.

cildiyecinizin önerdiği temizleyiciler, güneş kremleri, tedavi edici ürün ve nemlendiriciyi kullanırsanız sorununuz tamamen geçer veya çok azalır.
  • kahveci  (29.02.12 19:36:56) 
bende de aynı problem var sanırım bir çözüm bulabildnzmi


  • kimbuhatun  (01.03.12 15:30:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.