[]

ben malım içerikli kayıp dosya sorusu

2 yıldır uğraştığım portfoliom ve belgeler vardı son derece yüksek önem taşıyan. masaüstünde duruyordu bunlar. hiç de yedeklemedim. bugün dizüstünün fişi oynamış pili çıkıktı puf dedi kapandı bilgisayar. tekrar açtığımda windows başlatılamadı dedi bir şeyler yükledi neyse açıldı . her şey tastamam. portfolio yok olmuş. belgeler olan klasörü de d: de bir dizinin altyazı klasöründe buldum. ne saçmalık yahu bu? yangında ilk kurtarılacak bu klasör nereye kayboldu? kurtarma şansımız nedir?




 
silindiyse recovery programları ile kurtarma şansın var.fakat bilgisayarda bir yerlerde kayıtlı ise everything diye bir indexleme programı var onunla kurcala


  • ruhadam  (29.02.12 02:21:11) 
Önce bir geri yükleme yap.


  • McScReaM  (29.02.12 05:37:31) 
geri yüklemenin belgelerle alakası yok hatta yapmayın çünkü fazladan hard diske yazım yapacak silim yapacak, dosya kurtarmanızı zorlaştırır.


  • montreal  (29.02.12 06:31:00) 
Ben birden kaybolan dosyalarımı geri yüklemeyle kurtardım. Yani işe yarıyor diye öneriyorum. Gerçi evet önce kurtarma programlarını denesin sonra geri yükleme.


  • McScReaM  (29.02.12 06:54:19) 
silindiyse geri yüklemenin kurtarması mümkün değil, yok işletim sistemi taşımışsa(hiç karşılaşmadım ama teorik olarak) eski yerine geri koyabilir mümkündür. orta nokta iyidir iyi.


  • montreal  (29.02.12 07:18:31 ~ 07:19:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.