[]

galaxy s2 vs iphone 4

merhaba arkadaşlar. şimdi benim durumum şöyle;

bu ikisinden birini almak istiyorum ama malum öğrenciyiz. taksitle alacağız, ama bu şekilde gittigidiyorda 1500 olan iphone 4s, evkurda taksitle 3000 tl ye çıkıyor, üstelik iphone 4 modeli. kredi kartı da yok, evkurun senet olayı var. o halde ne yapsak? ne önerirsiniz, taksitle ödeyebilirim ama peşin ödeyemem. evkur gibi senet yapan yerler var mıdır. ayrıca galaxy s2 fiyatlarını bilmiyorum. bu konuda da bilgi istiyorum. acil telefona ihtiyacım var, aldım mı tam alayım diyenlerdenim. o yüzden bir an önce almam gerek ikisinden birini, ama bi yol yordam göster ey sözlük, unutma bizi.


 
galaxy i direk geç bence.iphone 4 var ve aşırı fazla memnunum hiçbir problemini ve eksikliğini görmedim. ve çok kullanışlı. her şey düşünülmüş. amerikadan getirtebiliyorsan bekle para biriktir ordan al. ya da kredi kartı çıkar gittigidiyordan flan bak 1300 e flan oluyor. evkurdan alıp saçmalama .d


  • jimmypage  (28.02.12 20:39:07) 
kesinlikle evkur'dan almayın derim ben çok para veriyorsunuz yazık olur ya. bi arkadaşınız varsa faturalı hattı olan o karttan felan çeksin turkcell'in taksitli kampanyaları oluyor onlarla daha rahat ödersiniz.


  • agzınıburnunudagıtıcam  (28.02.12 20:40:09) 
cep telefonunda aldım mı tam alayım deme bence yeni ürün döngüsü bilgisayara vs. göre çok daha kısa. senin yerinde olsam bırakırım iphone galaxy s2 falan. bütçe sıkıntısı yaşıyorsan wildfire s al.
www.hepsiburada.com

  • juduras  (28.02.12 20:43:52) 
evkurdan almanin bir mantigi yok. asiri pahali. ustelik bir gunluk aksatma durumunda bile hemen baslarlar islemlere.

faturali hattiniz varsa turkcell vs gibi yerlerden alin. yoksa da almayin. illa almak zorunda degilsiniz. iphone'unuz yok diye olmezsiniz ne de olsa. daha ucuz bir seyler alin.
  • entrapmen  (28.02.12 20:51:41) 
entrapmen nickli kapitalist düzen karşıtı arkadaşım (: cevap için teşekkürler öncelikle.

mesele illa iphone alma meselesi değil, ihtiyaç meselesi. bir öğrenci nasıl ihtiyaç duyar buna demeyin, öğrencilikten çok web ile ilgili yoğun işlerim oluyor ve bu sebepten ötürü hızlı, sürekli durduk yere uygulama kapatmayan, en azından güvenirliğini belli bir ölçüde kanıtlamış bir telefon gerek. 500-600 tl verip sonrasında pişman olmak istemiyorum ki bu rakamlar az değil. 1000 tl verip en iyisini alma kanaatindeyim. işi çok farklı boyutlara çekmenin manası yok.
  • thugster  (28.02.12 21:00:23 ~ 21:00:40) 
kesinlikle galaxy s2
youtubeden izlediğin videoları direk indirebildiğin
bilgisayara bağladığında her türlü dosyayı atabildiğin
bluetoothla istediğin dosyayı gönderebildiğin
istediğin uygulamayı ücretli ücretsiz edinebildiğin
tek işletim android dir.
Google ile sync olması da cabası
Rehber'in
Takvimin
Mailin
Dökümanların
Fotoğrafların
Videoların
Aklına gelebilecek herşey google ile sekron halindedir.
Bu Apple ios 5 ile icloud sistemine sonradan geçti, google dan özenmişler ama bu kadar batırılabilirdi diyorum... icloud rezalet.

İş bu yazı
iPad2 ve galaxy s sahibi biri tarafından yazılmıştır.

Ha iyi mi? ios güzel ama android kullanmayan birine göre...
  • arden  (28.02.12 22:04:16 ~ 22:06:00) 
hocam baska yere cekme cabasinda degilim. yani sonucta durumlar az cok belli.

yani niye kalkip da iphone 4? iphone 3gs falan niye degil? hayir madem iphone 4 niye 4s degil?
ben dandirik huawei ideos x5 kullaniyorum. 460 liraya aldim. emin ol yapmadigim halt yok. arada kanser ediyor, yari yolda biraktigi oluyor vs ama bunlarin neticesinde olmedim.
ben istemiyor muyum iphone falan? isterim, olsa imkanim alirim da ama yok. ha gidip evkurdan taksitle alip odeme yoluyla alamaz miyim? zorlasam alirim ama 1000 liraya olmuyor iste oyle olunca. 3000 lira diye siz lafini ettiniz. 1000 lira verip en iyisini alabilecekseniz yani pesin verecekseniz hic durmayin.

turkcell'in t20'si var misal. gayet guzel calisan bir alet. galaxy ace var gayet is gorur. yapamayacaginiz sey yok. uygulama deseniz android'de de bol. en basta dedigim 3gs gayet is goruyor senelerdir kullananlari yari yolda biraktigini gormedim. bunlari elde etmekle iphone'u elde etmek arasinda da fark yok. yani hani iphone'a ozel kampanya yapip senetle sokata bile satiyor olsalar anlayacagim ama degil.

yahu herkes kendi hesabini kendisi bilir pek tabii ki ama inanin su durumda kendinizi kandiriyorsunuz demeden duramiyorum.
neyse, bana ne oluyorsa.
  • entrapmen  (28.02.12 23:44:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.