[]

lise mezuniyeti için mekan?

şimdi bu sene liseden mezun oluyoruz. normal olarak okulun yaptığı bir organizasyon ve kep töreni var halihazırda. ama biz sınıftakilerle bir yerle anlaşıp kendi aramızda bir organizasyon daha yapmayı düşünüyoruz.

şöyle deniz kenarında bir mekan olur vs., kişi başı 100 liraya kadar (20 kişiyiz

*iyi bir mekan
*alkollü ve alkolsüz içerik
*yemek de olabilir ama yemek olmasa da en azından aparatif şeyler.
*müzik vs. olursa da işte.

daha önce hiç mezun olmadım işte anladınız. anadolu yakasında mekan ismi önerebilir misiniz?

 
20 kisi icin 100 liraya ayarlamak zor gibi. yemekli, alkollu ve deniz kenari, muzikli iyi bir mekan kisi basi 200 tl falan olur en az tahminim.

anadolu yakasini bilmiyorum fakat, beyoglu'nda asmali mescitte vs bir yerle anlasmak mumkun o paraya.
  • emfuzi  (28.02.12 19:55:45) 
www.mastorimeyhane.com burası iyidir. 85 TL idi sanırım fiyat


  • sinematematikci  (28.02.12 20:59:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.