[]

danışmanlık, iş görüşmesi, takım elbise

normalde iş görüşmesi için direkt şirketlere gidince takım elbise giymek şart ancak ilk olarak danışmanlık şirketine gideceğim. giymesem olur mu?

normalde giymek istemediğimden değil yarın takım elbiseyle gidilmeyecek bir yere gitmem gerekiyor oradan çıkışta.


 
pek detay vermemişsin; onlarca danışmanlık türü, çeşit çeşit insan, binlerce de dansöz olduğu düşünülürse takım elbise daha sağlamcı olur lakin senin de farkında olduğun gibi, danışmanlık şirketleri çoğunlukla önemsemezler böyle şeyleri.


  • volkann  (28.02.12 18:24:07) 
formal günlük seyler giy

4.bp.blogspot.com

www.karneval-megastore.de
  • serabetan  (28.02.12 18:55:44) 
takım elbise giy;)


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (28.02.12 19:15:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.