[]

duvar halısı asıyoruz

sevgili duyurucular gün geçmiyor ki karşınıza yeni ve abuk bir soruyla çıkmayayım. şimdi küçük bir oda var evde, hali hazırda bohem/boho tarzı döşeme çalışmalarını yaptığım. tam bu çalışmaların üstüne düşeş bir şekilde çok müthiş güzel, yeni tiki tabiriyle vintage, eski tabirle neneden kalma bir yatak örtüsü hediye edildi bana. negzel ^_^... çok güzel, kadifeye benzer işleme ve ağır bir örtü. dolayısıyla mabadımla haşır neşir olup çok yıpranmasını istemiyorum. hazır bohemian gypsy tarzı takılıyoruz ben bunu duvara asayım dedim ama raptiye/çivi vb. delici alet kullanmak istemiyorum. ne yapsam da assam ben bunu duvara?




 
asma,dikkatli bir şekilde kullan asmaya ne gerek var?


  • pelinn.  (27.02.12 19:40:33) 
bantlayacak değilsin ya, çivilemek lazım. ya da yukardan bi boru geçiyosa misinayla tutturabilirsin en iyi ihtimalle. ha bir de ikea da perde asmak için duvarlara yapışan tel gördüm öyle bi şey olabilir.

ikea.com.tr
  • bipolar  (27.02.12 19:47:50 ~ 19:49:26) 
çengelli iğneyle de delebilirsin herhalde sonra onları raptiyelersin ama raptiye taşımaz ağırsa çivi iyi taşır. oralardan takarsın işte. ama çektirip deliği büyür dersen o zaman güzel bi bant yapıştır, iğneyi banta tak.


  • kediebesi  (27.02.12 21:25:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.