[]

Zonguldak-Ereğli arası bitmeyen yol çalışması

bu ileti;soru veya duyurudan ziyade,isyandır...

Zonguldak-Ereğli arası bildim bileli(3 sene) yapım aşamasında...45 km'Lik yolu adam gibi yapamadılar gitti.Yolun 1 km'si yaparken, kalan yerler tekrar bozuluyor.

Sırf merakımdan soruyorum.Bu adamlar nerde hata yapıyor?Kimse de 'aga bu nedir' demiyor mu?

Işıklandırma,uyarı koyulmadığından; arabanın genişliği kadar çukura 70 km hızla girenlerin zararlarından kimler sorumlu?

Ağır vasıta,yoğun kış şartları bahaneleri sadece bu yolda geçerli değil.Yapanlar nasıl yapıyor?

HAlbuki Düzce'ye girmeden(ereğliden düzce tarafına giderken) tırmandığımız uzun yol gayet başarılı

 
akcakocadaki son tünel bittikten sonra o civarda daha yol calismasi olmazdir bence. ama evet düzce yolu daimi sallantili. daha dün gectim simdi görünce ayni muzdaripligi bi sey oldu


  • la fon doten  (27.02.12 14:47:10) 
o yol üç seneden çok daha uzun süredir o durumda. düzeltilmesi bitse genişletilmesi bitmiyor, genişletilmesi bitse asfaltlanması bitmiyor. sürekli bir çalışma var ve yolun büyük kısmı hala bozuk. ben de merak ediyorum sebebi nedir.


  • nxtrls  (27.02.12 14:54:33) 
zonguldak'a inanmıyorum ama bir alaplı var. O yol da öyleydi, adam ettiler.


  • sen git ben geliyorum  (27.02.12 15:19:20) 
Düzce şehir içi de berbat....Sakarya'dan çıkan , yolu bilmeyen biri;
Düzce içindenden geçip Zonguldak'a dönemiyor.

Yol ayrımını demirlerle kapatmışlar.Alternatif yol tabelası,uyarı hiçbirşey yok.
  • werderweremem  (27.02.12 15:27:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.