[]

griptim şimdi kulak ağrısıda başladı

iki, üç gündür hafif öksürüklü ve burun tıkanıklıklı hafif bir soğuk algınşılığı, grip geçiriodum, bu akşam sağ kulağımda ağrımaya başladı, biraz uğultu ve tıkanıklıkda var. sizce orta kulak iltihabı falan olabilir mi yoksa griple mi alakalıdır ? bu arada benical kullanıyodum grip için. yurtdışında olduğum için doktor işi falan da zor, umarım sabah uyandığımda bişeyim kalmaz da uğraşmak zorunda kalmam.




 
kulağına soğan suyu damlat acısını alır çok bilinir aslında ama


  • sosyete kizi suzan  (27.02.12 08:31:55) 
sabah uyabdığmda acı gitmişti ama kulağımdan kırmızı kan gibi bişey gelmiş gece. ve hala tıkanıklık var biraz. en ilginciyse gece uyurken kulağımın ustune yatınca böyle garip sanki kulak zarım oynuomuscasına bi ses geliodu.( biliorum çok saçma oldu ama nası anlatıcağımı bilemedim )


  • slap  (27.02.12 12:59:40) 
ya sen bi doktora git istersen kulaktan bişey gelmesi hayra alamet değildir


  • sosyete kizi suzan  (27.02.12 23:58:31) 
gittim dış kulak iltihabı varmış, damla yazdı gönderdi.umarım sakata gelmem.


  • slap  (28.02.12 15:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.