[]

Facebook kimlik istiyor?

Hesabım kilitlenmiş, şimdi benden kimlik istiyor benim olduğumu teyit etmek için. İsim soyisim ve fotoğraf görünse yetermiş. Neyse, dolandırıcılık olayı olmadığından emin olduktan sonra gönderdim fotoğrafı fakat günler geçti üzerinden hala tık yok.

Böyle bir olay başına gelmiş olan var mı? Ne kadar sürüyor bu işlem?


 
başıma geldi ve 3 hafta sonra acıldı, bekleyin daha


  • halitkin  (26.02.12 20:33:52) 
açılmış mı diye her denememde tekrardan kimliğimi upload ediyorum ne olur ne olmaz diye. gerek var mı böyle bir şeye? bir kere upload etmek yetiyor mu?


  • kivanc1  (26.02.12 20:36:19) 
ip adresiniz değişti ya da yurtdışına çıktıysanız olabiliyor. benim de 24 saat sonra açılacak denip açılmamıştı yurtdışına çıkınce sonra şifre değiştirerek falan yapmıstım bi şekilde ama tam hatırlayamıyorum ayrıntılarını.


  • comeon  (26.02.12 21:08:08) 
ben başkası girmiş diye kendim kilitleyip açtım. hemen açıldı.


  • inthechaos  (26.02.12 21:16:49) 
abicim kimlik verilir mi gelmeyin oyuna gerekirse yeni hesap aç


  • Fakin idiyıts  (26.02.12 21:24:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.