[]

burç aparatı

şöyle bir şey istiyorum; çeşitli çoktan seçmeli sorular olsun ve bu testin sonucuna göre aparat bana burcumu söylesin. var mı böyle bişey?


doğum tarihini söyle burcunu ben de söylerim sana diyecekler için not: burcum hakkında okuduklarım gerçekten de hepsi tutuyor mu yoksa ben mi şaşırmayı seviyorum bunu ölçücem. öyle.

teşekkürler bi de.

 
enneagram of personality,öneririm,burçlardan daha tutarlı bir analiz türü.gerçek testler paralı fakat internette daha kapsamsız fakat doğru sonuçlar verebilen testler var,ingilizce olurlar genelde,türkçesini pek görmedim


  • zümrüdüanka  (26.02.12 03:19:38) 
@zümrüdüanka buldum bi tane çözdüm de burç filan göstermedi sonuç şu;

type score
2 22 I must be helpful and caring to be happy.
5 21 I must be knowledgable and independent to be happy.
9 20 I must maintian a peaceful and easygoing environment to be happy.
7 19 I must be fun and entertained to be happy.
4 15 I must be unique/different to be happy.
3 11 I must be impressive and attractive to be happy.
8 11 I must be strong and in control to be happy.
6 10 I must be secure and safe to be happy.
1 7 I must be perfect and good to be happy.

type 2 çıktım. ben burçların doğruluğunu ölçücektim dediğim gibi benim bulduğum test yanlıştı sanırım link; similarminds.com
  • cagdassalur  (26.02.12 03:30:02) 
enneagramın burçlarla pek alakası yok zaten,ana karakterin 2 çıkmış gözüküyor.wingin de 5.enneagramda dokuz tip ana karakter vardır,2 wing 5 gözükmüşsün ama bildiğim kadarı ile 2 5 ile wing yapamaz.zaten 9 ve 7 nin de skorları çok yakın.enneagramla sağlıklı bir sonuç alabilmek için soruları perdeleri kaldırarak cevaplamak lazım ya da bu işten anlayan birinin seni gözlemleyip karakterini bulması lazım.hangi tipte oldugunu tam olarak anlarsan hangi yönlerden kendini geliştirmen gerektiğini zayıflıklarını zaaflarını daha iyi tahlil edebilirsin


  • zümrüdüanka  (26.02.12 04:50:40) 
hocam benim derdim karakter değerlendirmesi yapmak değil dedim ya burçlar ne kadar tutarlı onu biraz daha objektif bi şekilde ölçmek sadece neyse sağol yine de.


  • cagdassalur  (26.02.12 04:52:59) 
www.quizrocket.com
böyle bişi buldum ama tabi eğlencelik. ben doğum tarihimi, ayımı filan farklı yazdım ama burcumu bildi valla :)
daha teknik olsun istersen mesela astro.com da bir harita yaratıp interaktif haritalar kısmından bütün açılara tek tek tıklayıp sana uyup uymadığına bakabilirsin.
  • kediebesi  (26.02.12 09:19:36 ~ 09:23:54) 
bu konuda yapılmış sosyolojik bir araştırma var fakat kaynağını bulamayacağım. üniversitede yapılıyor.
bir derste hoca öürencilerine "doğum tarihlerinize göre burçlarınıza göre karakterinzi anlatan bir kağıt dağıtıyorum, eğer doğrularsa işaretleyin" falan diyor.

rastgele dağıtıyor elindeki kağıtları %96si galiba öğrencilerin onaylıyor bu benim diye . halbuki adam rastgele dağıtmış. yani tamamen kukiden bir olay burç denen olay.
  • sanal hayvan  (26.02.12 14:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.