[]

gelecek kaygım

uzun süredir kendimle röportajdayım :( sıkça sorular soruyorum kendime, durduk yere geçim sıkıntısı yaşatıyorum. yurtdışında eğitiliyorum, çok güzel bir fırsattı, yakaladım, en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

önceliklerimi belirleyemedim sanırım ve çok yoruluyorum (ispanyolca, ingilizce ve dersler arasında çok gidip geliyorum, bi yandan sosyal olmaya çalışıyorum ki şu an bunların yanında bir de sosyal projeye dahil olmak istiyorum), çok çalışıyorum fakat yeri geliyor sırf bu kaygı ve endişe yüzünden günümü bomboş ziyan ettiğim günler de oluyor. tüm günü ben 5 bin alsam eşim 3 bin alsa, 3 biniyle yatırım yapsak, nasıl araba alınır, çocuk doğarken cepte ne kadar olmalı konulu problemler çözerken geçirdiğim oluyor.

bir de zaman sıkıntısı çekiyorum sanki, biliyorum plan program istiyor bu dilediklerim ama hiçbir zaman birşeyleri disiplinle yapmış bir insan değilim. bilmem olaylar hakkında yorum yaparken siz marko paşalara faydası olur mu ama sorumluluk kavramıyla da problemlerim var, beceremiyorum.

--uzun lafın kısası--

evet, uzun lafın kısası kafamın rahatlaması, disipline kavuşmam ve önümü görmem lazım ya da ne biliyim tamamen bu fikirlerden kurtulup eskisi gibi yardırmam lazım. duygusal yönüm berbattır, aşırı mantığa değer veren bir insanım fakat manevi destek arıyorum. bir mentor istiyorum dostlar ya, bana sorumluluk aşılayabilecek, hayatıma tesir edebilecek. kız arkadaşım var ve kendisi beceremedi, samimiyet sıkıntı yarattı.

--uzun lafın kısası--


yaş 16, cinsiyet erkek.

kitaplar, öneriler, nasihatler, her bok will be appreciated.

teşekkürler.

bonus:
trip hop sevenlere, kafası pek ayık olmayıp 2 müzik dinlicemcilere ve tüm duyuru halkına.

www.youtube.com

 
  • sanal hayvan  (25.02.12 22:35:34) 
kaygı tam orda başlıyor idealleri icin yasayan adam kardes, belirtmemisim, ben bu yapılması gerekenleri her yapamadığımda, en başa; tekrardan mama parası, benzin parası, çocukların harçlıklarını düşünmeye dönüyorum. sonra 1-2 günlük bir bunalım yapıyorum, sonra tekrar yardırıyorum. geberdim ya çok yoruldum beyler kendimle uğraşmaktan :(


  • Dr. Kissingher  (25.02.12 22:47:13 ~ 22:47:46) 
öncelikle dikkat dağınıklığı derim .. sonrasında hayatta yapman gerektiği sevgili büyüklerimiz ve toplumun diğer bireyleri ve ve biyolocik kurallar dahilinde sen daha istemeye fırsat kalmadan basmış sana..aynı zamanda hayatta yapmak istediklerin çok hayattaki zamanımız azzz!
tebrikler büyüdün artık! hoşgeldin aramıza..

  • Barbunya2  (25.02.12 23:13:53) 
bu sıkıntı devam eder kaldıramazsa kafanda çok yorulur sonunda kendinden sıkılınca en yakın psikiyatriste görün derim bi antidepresan yazsınn..sonra bi rahatlama bi banenecilik bi adamsendecilik başlar :)


  • Barbunya2  (25.02.12 23:17:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.