[]

[araba] cam filmi

simsiyah değil de aracın içerisini dikkatli bakmadıktan sonra görülmeyecek tarzda siyah film çektirmek istiyorum. sorular aşağıda :)

1- fiyatı nedir ?
2- legal açıdan nedir, ne değildir ?
3- istanbul, bostancı tarafında nerede yapılabilir ?

teşekkürler :)

 
2. illegal. ruhsata işletmeniz lazım.


  • gonion  (25.02.12 17:21:31) 
illegal olup da ruhsata işletmeniz lazım derken ? ruhsata işletmeden film yaptırmak illegal demek istiyorsun sanırsam. :)


  • ozzpwnz  (25.02.12 17:25:48) 
1) ortalama 200-400 arası yaptırırsın. LAzer ile olanlar var onlar biraz daha pahalı.
2) pasaporta işletmediğin sürece illegal. Araç üzerinde ki bütün her şeyin ruhsatta görülmesi lazım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum öğrenirsen banada haber ver benimde işletmem gerekiyor. Muayeneden de hafif kusurlu olarak geçiyor o açıdan bir sıkıntısı yok ama polis kıllık yaparsa söktürür ve evvel ki sene 150 TL gibi bir cezası vardı son anda yırttım.
3)bilemiyorum. Ben yetkili servisinde taktırdım. Ziebart vb. firmalara bakabilirsin (pahalıdır ama kalitelidir) ya da yaptıran arkadaşlarından yardım alabilirsin referans usulü ile.

istediğin film numarası da 2 oluyor. Benim şimdi ki aklım olsa 3 yaptırırdım o ayrı. 2 numara var içerisi Flu(doğru kullanum mı oldu bilemedim ama anladın onu sen) olarak gözüküyor.
  • skywalkeremre  (25.02.12 17:37:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.