[]

Nikon D90 Satılık (mı acaba)

Elimde 18-105 lensle birlikte bir adet d90 var bunu satıp video performansı daha iyi olan bi makine almayı düşünyorum. Canon un bi modeli olur herhalde, üstüne fazla para vermeyi de düşünmüyorum 550d olabilir ya da önerileri bekliyorum.

Bir de shutter 3bin de falandır kozmetigi sorunsuz amerikadan alınmış bir d90 kaça gider. sadece body ve 18-105 le birlikte fiyat tahmini olan var mı? sahibinden e baktım ama fiyatlar tutarlı değil.


 
550d yerine 600d almak daha mantıklı arada fiyat farkı olduğunu sanmıyorum zaten.


  • yuto  (25.02.12 17:14:16) 
bence de amacın video ise 600d almalısın. çünkü 2 artısı var agc yok ve hareketli ekran. ekran çok fazla da önemli değil (evet avantaj ama mesela ucuz bi monitör ile çözülür video işinde çooook şey yapmayı planlıyorsan). ama sadece agc nedeni ile 550d'de magic lantern kullanıyorum (tabi bi de bit rate'i düşürebildiğim için) :)


  • ben smyrna  (25.02.12 17:54:04) 
600d olabilir büyük bi fiyat farkı yok yurtdışında da getirtebilirim büyük ihtimal.

Ama d90 ı kaça satarım şimdi asıl soru bu oldu :D
  • rurouni  (25.02.12 17:57:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.