[]

Iphone Kullananlar

iphone internet paketi için kısa bir görüş/anket niteliğinde birkaç sorum olacaktı. bu tavsiyelere/görüşlere göre internet paketi alacağım da.


1) ne kadarlık internet paketi kullanıyorsunuz / yeterli oluyor mu?
(Örn; 500mb/yeterli)

2) paketinizle neler yapıyorsunuz / ortalama günde kaç saat aktif kullanıyorsunuz internet paketinizi?
(Örn; mail kontrol,radyo dinlemek / 2saat)

3) hangi operatörün internet paketini kullanıyorsunuz / kalitesinden memnun musunuz, 10 üzerinden notunuz?
(Örn; turkcell / memnunum, 7/10)


teşekkür ediyorum...

 
öncelikle iphone kullanmıyorum fakat galaxy ace, itouch 4 ve ipad 2 kullanıyorum.

1) 500 mb internet kullanıyorum / artıyor bile

2) ev ve okulda wifi var, o yüzden paketi buralarda değilken açıyorum. sürekli twitter kullanıyorum, günde ortalama 20 dk internette geziyorum, marketten de 10-15 mb.'lık dosyalar indiriyorum. whatsapp bütün gün açık.

3) avea/memnunum/8tl

9/10
  • tormentorius  (25.02.12 12:48:59) 
iphone 3gs kullanıyorum.

Turkcell'în 1 GB'lık 29 TL'ye olan paketini kullandım, fakat iki kere kadar paketi aştım. sonrasında 4 GB 39 TL'ye geçtim. ama aylık 1.2 GB gibi bir trafik harcıyorum. günde en az 250, en fazla 450 mail geliyor, ayrıca günde ortalama 45 dakika kadar internet veya internete bağlı uygulamaları kullanıyorum. internetten haftada bir kere falan bir video izliyorum, onun dışında radyo vs kullanmıyorum.

Çekim kalitesi 10 üzerinden 6. merkezi bir yerdeyseniz gerçekten iyi performans alıyorsunuz, fakat tem yolu üzerinde çekim kalitesi 10 üzerinden 2. hatta bazı noktalarda (fsm gişeleri, ikea tem kavşağı, batı ataşehir bağlantısı) 3g hiç çekmiyor, edge'e geçiyor.

önerim öncelikle turkcell 4 gb paketini almak ve iyi seviyede kullanmak. iki ay boyunca kullanıp aylık internet trafiğinin ne olduğuna bak. eğer 1 GB'nin altındaysa paketini düşürürsün. Bu testi yaparken 1 GB ile başlama, o zaman elini korkak alıştırırsın ve paketi geçersen 60-70 TL internet ödemen gerekebilir.
  • sinematematikci  (25.02.12 13:39:17) 
iphone kullanıyorum.

1)100 mb internet paketi kullanıyorum. hiç internete girmeyip sadece twitter, foursquare ve whatsapp kullanınca yetiyor ama aştığım oldu.

2) evde ve okulda olmadığım sürelerde foursquare / twitter/whatsapp

3) avea / memnunum 7/10
  • Barki  (25.02.12 15:04:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.