[]

WOW soruları

4-5 sene önce 30 lvl a kadar bi human rogue yapmıştım arkadaşın hesabından.

şimdi almayı düşünüyorum. binlerce site var arştırıyorum ama yine de tavsiye istemeden edemedim.

şu ırkı su classı şu meslekleri şu sebeplerden kullanıyorum. ve şu serverı kullanıyorum. deyin sebepler söleyin tavsiyeler verin.

ps: rpgden bihaber bi insan değilim. diablo prosörüyüm ben!!

 
medium ve fazla turk oyuncu olmadigi icin boulderfist serverini kullaniyorum. alliance acma derler genellikle, bende tavsiye etmem bg de yeniliyor cunku surekli. arenada durum degisir tabi, esine bakar is. rogue guzeldir. deli gibi dps yapar. gruplarda aranan yegane elemanlardan biridir. pvp dede iyidir. hatta twink charlar genellikle rogue olur. hunter pve de iyidir. lvl 30 san 3 tane mob u rahatlikla alirsin. daha iyi oynarsan 4 tane bile indirebiliyosun. pvp de de iyi sayilir. sote yapar sallar oklari. 5v5 arenada is yapar 2v2 de is yapmaz. hunterler guild bulmada sorun yasar. dungeon icin grup bulmada sorun yasar. ortada bi de fazlasiyla hunter vardir. dungeon yapmak istediginiz zaman grubu siz toparlarsiniz. warrior gruplarin bel kemigidir. tank olur. her grupta aranirsiniz hele iyi oynarsiniz iyi prim yaparsiniz. pvp dede iyidir. pve de biraz zorlanirsiniz. quest yapmak hunter kadar hizli olmaz. tabi prot warrior olmaniz lazim bunlar icin. ilk baslarda tank olmak zevkli olsada bi yerden sonra sikar. hatta ayni grupta iki warrior warsa sen tanksin muhabbeti, kavgasi yasanir. gruplar bile dagilir. priest en iyi healerder. ama sikicidir. paladin priest warrior karisimi bana gore gereksiz bi olay. heal yapar tankliga soyunur. ama priest kadar iyi heal, warrior kadar iyi tanklik yapamaz. druid rogue warrior karisimidir. tanklik yapar ve dps olur ama warrior ve rogue kadar iyi olamaz. mage tamamen dpsdir. gruplardada aranir. sorun cekmezsiniz ama baslarda zordur oynamasi. warlocklarda hunter buyu yapan versiyonudur. warrior olarak bi hunterdan korkmam ama bi warlockdan korkarim. fear cakar dot atar oldurur. genel olarak boyle. tavsiyem rogue a devam etmeniz. iyidir yani kotu bi class degil. horde da undeadlerede yakisan bi class. birde yani surekli aranan elemanlardan olursunuz. bi gruptan ciktiginizda eksikliginiz hissedilir.


  • sanio  (18.08.08 04:20:20) 
açıkçası zaten "ben rp yapamam" diye başlamayın, yapan görmedim şu ana dek.

arkadaşım uzun bir süredir stormrage server'ında. sizin de gelişme döneminde çok sıkıntı cekmemeniz için pvp,rp server'larından önce, normal bir server tercih etmenizi tavsiye ediyorum. yoksa stv'de görev yapamaz hale gelirsiniz örneğin, horde'sanız gözünü kan bürümüş alliance oyuncuları level gözetmeksizin öldürür, mezarda bekler yine öldürür, sonra yine...

hunter güzel bi seçenek olabilir. ama karakteriniz, tamamen size kalmış. "ben büyü yapıcam" diyorsanız mage, priest, druid, shaman(elem - resto); yok "allah ne verdiyse dalarım hacı" diyorsanız hunter, warrior, rogue, shaman (enc); "ikisini de kullanıcam ben" diyorsanız da paladin size göre evet. tavsiyem,önce bir fun server'da üçünden de birer karakter açıp seçmeniz. çoğunda hazır 70 level, full set gear'larla deneyebiliyorsunuz çünkü.

bg'lerdeki cephe üstünlüğü levele ve server'a göre değişiyor. o yüzden bişey söyleyemeyeceğim.

forum.wow-turk.com

bu adresten class'lar, ırklar, server'lar vb. konularda yardım alabilirsiniz. ayrıca wowhead.com, thottbot.com gibi yabancı sitelerin database'i oldukça geniş. hem görevleri yaparken, hem de profession geliştirirken faydasını görürsünüz. kullanacağınız add-on'ları da wow.curse.com'dan indirebilirsiniz.
  • schimsonique chaiselongue  (18.08.08 10:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.