[]

Photoshop cs3 kayıt sournu

Şimdi fotoğraf üstünde birkaç tonlama falan yapıyorum, sonra Level ayarlarını da yapıp kaydedince bariz şekilde ps'da gözüken halinden koyu oluyor. Fakat Level'ı silip kaydedince ps'da ne görüyorsam o şekilde görünüyor.
Ben bu level'dan vazgeçmek istemiyorum. Baya uğraştım mamafih nedenini çözemedim. Neden böyle oluyor bu, ne yapmam gerekiyor?

Not: Ekteki fotoğrafta öncesi ve kaydettikten sonrası gözüküyor.

 
photoshopun renk ayarları ile izleme yaptığın programın ayarları farklı olabilir.


  • axijazz  (17.08.08 21:02:20) 
Bir iki programla denedim, sorun o değil.


  • inugard  (17.08.08 21:08:11) 
photoshop cs3 ün help bölümünü okuduğunuz vakit, photoshop size bunu diyor, bak kardeşim, ben fotoşopum benim dünyam ayrıdır, fotolara baktım, bende de olan şey,
yani sebebini falan yazıyorlar ama pek de hatırlayamadım şimdi,color correction, retouch vs artık neresindeydi hatırlayamadım. benim de zamanında başıma geldiğinde herzamanki gibi help bölümüne başvurmuştum, hatta epeyce saatler boyu dijital düzenleme ve manüplasyon olayına giriyorum, falan filan, bir bakıyorum, adam cs3 dışında hintli gibi duruyor. yalnız hemen hepsinde olsa da bazı renklerde ve tonlarda kendini epeyce belli ediyor bu durum.
ne yaparsanız yapın,bazı diğer ortamlarda farklı görünecektir diyor,zaten bunu dediğinde ben koptum olaydan sorgulamadım neden.
bridge'de ps deki gibi görüyor, windows göstericisi bozuyor, web e aktarınca da windows unki gibi çıkıyor
bir de fotoğrafı mesela, adobe rgb uzayında çekiyorum ki ps ile tam uyumlu çalışsın, belki bu da etkiliyordur, tam bir tatminkar cevabı ben de bulamadım. gerçi çoğunlukla raw fotolarda yaşıyorum bu sorunu...
o nedenle düzenlemeleri artık alıştım, dışarıda görüneceği şekle göre yapmaya.
  • asturquemandele  (21.08.08 02:07:51) 
Çok sonraları çözdüm olayı ehe. Belki birinin işine yarar diye yazayım...
Efendim bilgisayarın color space'iyle Ps'inki aynı olumazsa böyle dışarda foto garip gözüküyor. Aynı olacak hepisi.

  • inugard  (04.10.08 21:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.