[]

Kıskanınca sinirleniyor musunuz?

Yoksa böyle sakin, boynu bükük mü kıskanıyorsunuz? Sevgilinizi tabi ki, arkadaşı falan diil.




 
acayip sinirleniyorum, kendimi kaybediyorum. ona da bana da zarar bu. tedavi yolu varsa gerçekten çok isterim.


  • ayqan  (23.02.12 19:38:03) 
ayqan +1

" Kıskanç olarak, dört kez acı çekerim: kıskanç olduğum için, kıskançlığımdan
dolayı kendimi suçladığım için, kıskançlığımın ötekini incitmesinden korktuğum
için, bir bayağılığın beni tutsak etmesine boyun eğdiğim için: dışarıda
bırakıldığım, saldırgan olduğum, deli olduğum ve sıradan olduğum için acı
çekerim." -Roland Barthes
  • hjarteblod  (23.02.12 19:41:24) 
genel olarak fazla kıskanç bi tip değilim. kıskanırsam bir şey olmuş demektir ve sinirlenirim. sorarım zaten "ne ayak panpa?" diye..


  • orange coffee  (23.02.12 19:41:47) 
her türlü sinirlenirim. ama nedense yapım gereği içime atarım hep. sonra da kafama sıçarlar.


  • zaraeta  (23.02.12 19:42:03) 
genelde kendi kendime kıskanıyorum. belli etmiyorum çok. belli ettiğim zaman da surat asarak yapıyorum, öyle çileden çıkacak kadar sinirlenmiyorum.


  • yazaryan  (23.02.12 19:42:40) 
elimin titreyip kalp atışlarımın hızlandığını hissediyorum resmen böyle engel olunamayacak bir sinir hemde. @ayqan'ın dediği gibi tedavisi olsa hemen giderim.


  • trajikomix  (23.02.12 19:48:58) 
Kimden kıskandığıma, kıskanılan olaya karşı kıskanılan kişinin verdiği tepkiye bağlı. Yapacak bir şeyim yoksa üzülür, siner; ama bariz rahatsız ediyorsa beni sinirlenirim.


  • McScReaM  (23.02.12 20:05:53) 
hem de nasıl. vücudum tepki veriyor resmen. vallahi kalbim sıkışıyor böyle, nasıl kötü oluyorum anlatamam.
doktor aşağılık kompleksinden oluyor demişti.

  • vakumlu  (23.02.12 20:15:01) 
kıskandıgımı belli etmek ıstemesemde yüz ifadelerim kendini ele verir.kalp atıslarım hızlanır, beyınde basınc etkısı olur, boynuma agrı gırer, son olarakta sabaha kadar karın agrısı cekerım. kısacası olan sadece bana olur :)


  • ramsesseum  (23.02.12 20:47:14) 
normal tanımına uysa da normal değildir bu. bildiğin hastalık yahu.

ben pek kıskanmam. Kıskansam da sinirlenmem sanırım.
  • natnan  (23.02.12 20:50:32) 
@vakumlu, aşağılık kompleksiyle bi alakası olduğunu sanmıyorum çünkü kişinin senden "aşağı" olduğuna kalıbını basmana rağmen kıskanabilmek mümkün, derim.


  • innatedesire  (23.02.12 21:06:21) 
Bunca sene evlilikten sonra şöyle yapmanın ilişkimize iyi geldiğini gördüm. (Ben hatun kişiyim) Eğer kıskandıysam olay anında soğukkanlı davranıyorum. Eve gelince olayı anlatıp, "ben seni kıskandım ve çok üzüldüm bu olayı tekrar yaşamak istemiyorum, ne yapalım" diyorum. "Sen böyle böyle yaptığın için" diye başlayan bir cümle kurmadığım ve sadece kendi hislerimi anlatıp onu suçlamadığım için şimdiye kadar çözülmemiş sorunumuz olmadı.


  • SiyamkedisiZorro  (24.02.12 11:19:29) 
@innatedesire, evet haklı olabilirsin fakat bune genel söylemedi doktor. Benim kişisel bir sorunum olarak gördüğü için bana hitaben söylemişti. Mesela bana göre öyle değil, ben paylaşmak istemediğim için kıskanıyorum gibi geliyor bana şahsen :).


  • vakumlu  (24.02.12 15:48:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.