[]

Yurtdışı Gezisi Fiyatı

Arkadaşlar bizim okulda 11-18 haziran arasında 7 günlük brüksel-amsterdam-paris gezisi düzenlenecekmiş, valla detayları bilmiyorum şahsen hiç, 970 euro imiş, fiyat olarak normal midir, değilse normali ne kadardır?




 
Valla konaklamayla yol masrafı dahil fakat, hani normal ets falan bi turla gittiginzde olan o ekstra turlar dahil olmayabilir sanırım, emin olamadım, dediğim gibi detayları da bilmiyorum şimdilik. yarım günlük şehir turları dısında ekstra sayılan turlar dahil değilse peki?


  • guguklusaat  (23.02.12 19:12:49) 
fiyat hiç de iyi değil bence. o parayla interrail yaparsın , daha fazla yer görürsün.


  • 3003  (23.02.12 19:46:47) 
Kalınacak otellerin durumunu öğren. Sabah kahvaltısı veriliyor mu öğren, oteller merkeze yakın mı sor vs...Ekstra turlar elbette ki dahil değildir, zaten dahil olsalar da sıkıcı oluyor. Kendi rotalarını belirlemen ve istediğin kadar zaman ayırman en güzeli.


  • buf-e kür  (23.02.12 20:07:09) 
Uygun filan değil, bildiğin kazık, 970€ dediğiniz 2200 TL'den fazla para ediyor. Şu aşağıdaki adreslere bakın:

www.gezex.com
www.sehirfirsati.com

Birçok fırsat sitesinden çok daha uygun fiyatlara aynı geziyi bulabilirsin.

Ama bence kendiniz gidip gezseniz en güzeli olur. Pegasus gidiş-dönüş 400 TL'ye (ki 170€ civarı ediyor) bilet bulursunuz zaten. Şehir merkezi içindeki hostellerde kalırsınız (turların 3-4 yıldızlı otelleri merkezden uzak kalıyor, o yüzden az para veriyorlar şirketler zaten), şehirler arasında ise tren veya eurolines ile yolculuk yaparsınız. Hem daha fazla eğlenmiş olursunuz, hem de en fazla 500 euro harcarsınız.
  • neyehbe  (23.02.12 20:38:56 ~ 20:41:48) 
Şimdi ETS Tur'un sitesine baktım, aynı gezi için 700€ istiyorlar, ki ETS görece daha pahalıdır.

www.etstur.com

970€ uçuk bir rakam bence. O fiyata Bangkokg-Pattaya turları var, üstelik vize filan da gerekmiyor, üstelik oraya uçaklar çok pahalı.
  • neyehbe  (23.02.12 20:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.